sunnuntai 16. toukokuuta 2010

Hellepäivän neulekuvia

Viimekuun lopulla sain kuulla odotetun, mutta silti niin surullisen uutisen. Mummi oli kuollut edellisenä yönä. Mummi sairasti alzheimerin tautia, oli vanha, huonokuntoinen sänkypotilas, joten omalla tavallaan oli helpotus, että mummi pääsi pois. Surua se ei silti poista. Omaa surutyötäni tein neulomalla, neuloin hautajaisiin huivini ja annoin neuloessani itselleni luvan surra ja ikävöidä.Suruhuivi (rav)
Malli: Ruska (rav), myös Ullan jäsensivuilla
Lanka: Teetee Elegant (silkkiä ja villaa) lähes 100 g, kaksinkertaisena
Puikot: 4 mm
Tein täysin ohjeen mukaan, halusin neuleen, jota tekiessä ei tarvitse pohtia ja suunnitella neuletta, voi vain neuloa eteenpäin. Ihanan sopivan haastava, helppo oppia ulkoa mallineule, mutta loputulos todella upea! Tein hyvän valinnan. Ohjeen mukaisesti 12 kokonaista lehteä keskisilmukan vieressä ennen viimeistä kaaviota.

Sukat on jatkoa aiemmille violeteille. Nämä on niiden saajien pikkusiskolle, myös sukkalahjakortin toiveiden mukaan. Lanka on itse värjättyä. Ei raidoittunut niin kauniisti kun toivoin, liikaa oranssi ja harmaa ryhmittyivät keskenään, mutta ihan hauskat. Ja värit on muuten just niinkuin saamassani värimallissa!
Sonjan sukat (rav)
Malli: Mock Cable Socks (rav), Socks from the toe up -kirjasta
Lanka: Anttilan Corallo itse värjättynä lähes 100g
Puikot: 2,5 mm


Tässä on sukkien kuvauspaikka. Aivan upea ihana kelottunut juurrakko tontillamme. Otin neuleet mukaan kuvattavaksi kun tänää helteessä kävimme tontilla kaatamassa taas muutaman puun lisää.
Posted by Picasa

3 kommenttia:

Hepsi kirjoitti...

Kaunis suruhuivi! Voimia sinulle!
Ja pirtsakat sukat!
Ja vielä tsemppiä rakentamiseen!

Usimarjaana kirjoitti...

Osanottoni! Kaunis suruhuivi.

JossuP kirjoitti...

Otan osaa! Ruska on näköjään todella kaunis mustana, vaikka onkin suruhuivi.