maanantai 12. huhtikuuta 2010

Kaikenlaista


Pääsiäisenä värjäilin. Siitä ekasta testistä harmaaseen lankaan tuli harmaa-vihertävä-rusehtavaa. Tää oli tavoite ja lopputulos sit pääsiäisenä. Mulla on työtehtävä, joululahja-sukkalahjakortti, jossa on värimalli ja se on tää, sit palmikkomalli ja se on mun kirjassa. Miks sukat ei oo jo puikoilla? Häh??


Äitin takki on valmis, mutta siitä ei oo julkasukelposta kuvaa. Tästä takin jämistä tehdystä piposta on. Pajunkissa Ullasta, Sadnes Duett (55 % puuvillaa, 45 % merinovillaa), luonnonvalkosta, meni 65 g, puikot 4 mm, silmukoita 80 ja kolme mallikerran toistoa. Muuten ohjeen mukaa. Kait. Eikun osan ainakin lisäyksistä tein neuloen eka silmukan takareunasta oikein, sit langankierto ja sit etureunasta oikein. Tykkään mallista ja pipo tuntuu tosi kivalta päässä ja lanka on pehmeetä. Sitä ois vielä toiseen pipoon...


En muistanut että mun piti odottaa pakettia. Mä voitin Meten blogiarvonnassa ja tänää oli ihana ylläripaketti haukotuksia ja päänsärkyä sisältäneen päivän jälkeen. Hirmu avitti kuvaamisessa. Mä sain ihanan tuntusta bambu-villasukkalankaa, kaunis puna-oranssi-ruskea väri ja sanoinko jo et tuntuu kivan pehmoselle. Sit suklaata ("saanks mä suklaan?" kysy mies, mä lupasin et saa maistaa) ja kauniin avaimenperän ja ihanan kortin!
Hirmusesti ois blogattavaa, millon mä ehin. Viikonloppunakin unohtu kuvata mun Coffee tunic!
P.s. Päijät-Hämeen puikottelijat, kattokaas Ravelryssä meidän ryhmän keskusteluja...

2 kommenttia:

Teikku kirjoitti...

Löysinpä tännekin. :) Onpa mukavan raikas keltainen tuossa langassa, ja nätti pipo!

Puputsi kirjoitti...

Ihanan väristä lankaa, oikein keväistä!