sunnuntai 18. huhtikuuta 2010

Päivitys tähän päivään

Eilen
Olin kotona sohva-asukkaana. Meille suunniteltu neultapaaminen meni mönkään kun kuume nousi edellisenä iltana. Päivän aikana lämmöt sahasi 37,5 ja 38,2 välillä. Oli täysin veto pois. Päivän saldona mm. 102 Dalmatialaista, kuusi jaksoa Gilmoren tyttöjä, kolme jaksoa C.S.I.:tä ja satunnaisia muita ohjelmia. Monet päiväunet, paljon nestettä.
Tänään
Yhä on kurkku kipeä ja muuten kehno olo, mutta olenpahan saanut jo normaalilämmön takaisin. Tarkoituksena yhä majailla sohvalla telkan, tietokoneen ja neuleiden kera. Eilen en jaksanut olla pahemmin istuma-asennossa joten neulominen oli liikaa. Ajattelin blogata kaikki bloggaamattaa jääneet :)


Tämä on sen saman tutun mallin mukaan ommeltu kassi. Kokoa "siihen pitää mahtua paidan tekele" eli muistaakseni 27-28cm, en muista enää varmasti. Kankaat omista varastoista. Katiija lupasi toimia uuden koon testaajana joten tein aiemmin Katiijalla samanalaisen ja sain kuulla ettei sitä oikein ranteesta viitsi roikotella. Tein sitten napeilla kiinnitettävät olkahihnat jos haluaa muuten kuljetella.

Tämä hassu pikkupussi meni boonuksena saajalle, joutui niin kauan odottamaan.
Vastalahjana sain ihania lankoja. Yksi sattui juuri sopivasti suunnitelmiini tehdä iso huivi, mutta ongelmana oli ettei omissa varastoissa ole kuin kerä kyseistä lankaa. Sain toisen samaa! Spirittiä olen katsonut monesti ja Létt-Lopi on ihanana väristä ja siitä voi tehdä vaikka mitä. Taas tuli niin onnistunut vaihto!
Posted by Picasa

Ei kommentteja: