keskiviikko 24. maaliskuuta 2010

Pää lämpimänäPäijät-Hämeen sytomyssykampanja on saanut oman logokuvansa. Pitäkää silmät auki, Etelä-Suomen sanomissa pitäisi piakkoin olla juttua aiheesta.
Pipojan saa toimittaa Lankakauppa Heiniin ja UUSI paikka on Kätsylä Heinolassa. Linkistä pääsee blogiin, jossa on sitten yhteystiedot.

Äiti-puffalta sain ohjeen koeneulottavaksi. Tuloksen pitäisi olla 2-3 vuotiaan päähän sopiva kypärämyssy. Toistaiseksi sitä on kokeillut vaan raapimapuu, orava ja minä.
Lanka: Vaalean vihreä Novita Luxus Cloud + jämät Sublimen Baby Cashmere Merino Silk DK:sta, meni kaikki viimestä metriä myöten = 82 grammaa
Puikot: 4 mmOma pää ja pipo, vaikka en itteeni meinaa kuvasta tunnistaa.
Tahdoin ohkasemman ja vähemmän kuuman pipon kevääksi. Lanka on jostain vaihdosta saatu Debbie Bliss wool/cotton ja puikot 3mm. Loin 80 s ja neuloskelin täyspatenttia kunnes oli aika kaventaa, sit vaihdoin 10 1n joustimeen. Ja sit kaventelin ja käänsin pipon kun nurja oli kauniimpi. Ja sit ei puhuta siitä et toi oli miten tein toisela kerralla, yhden kerran purin puoli pipoa. Vieläkin jää vähän liika ylös korvallisilta, mutta ehkä virkkaan pienen reunuksen. Tai sit en. Pyöräilykypärän aknssa tuo on just kiva. Meni 53 g.
Sit oon saanu kaks vähän jumahtanutta ikuisuusjuttua valmiiks. Tai siis toisesta puuttuu napit. Niistä sit enemmän kun saan ne napit laitettua.

3 kommenttia:

KristiinaS kirjoitti...

Onpas teillä nyt komea myssylogo, tosi hieno!

Tiitsa kirjoitti...

Laitoin logon myös Kätsylän blogiin.

Maikkili kirjoitti...

vaihdoin uuteen blogiin