maanantai 15. maaliskuuta 2010

Nukkekoteilua pitkästä aikaa!


Erään ihanan foorumin "Toiveita ja yllätyspaketteja" -ketjun ansiosta minua ilahdutettiin tuossa päivänä eräänä paketilla. Sieltä paljastui kaikkea pientä ja ihanaa ja paljon. Uutta teetä maisteltavaksi, nappeja (joita ei voi koskaan olla liikaa), pelinappuloita ja noppa mun projekteihin (mielessä vasta, ei valmista vielä) ja nukkekotiin kaikkea suloista ja ihanaa. Karjalanpiirakat, ankka ja kirja on suosikkeja, mutta luultavasti kaikki päätyvät paikoilleen jahka saan aikaiseksi tehdä jotain. (Huomatkaa kuvausassarin häntä)
Samassa ketjussa tai oikeastaan sen edeltäjässä, toivoin myös samoja asioita. Muut ihanuudet siitä paketista päätyivät jo aiemmin kohdilleen, mutta tämä raukka joutui odottamaan kuukausikaupalla. Nyt on laitettu silmukkaruuvi kattoon, laitettu metallilankalenkki siihen ja amppeli roikkumaan keittiöön. Amppeli on ihana! Kauniit solmut ja helmiä. Ruukun saatan maalata jossain vaiheessa, lähettäjä ei tietenkään tiennyt keittiön väritystä (minäkään en ole aivan varma siitä...).

Tässä näkyy vielä vähän koko keittiön kuvaa. Kalusteet on väärää kokoa, pitäisi tehdä kaikki kalusteet uusiksi ja keksiä millä ne sitten pulttaa seinään. Godzilla kavereineen harrastaa tanssia katolla aina ajoittain ja kaikki mikä ei ole pomminvarmasti sijoitettu saa kokea kovia. Onko ideoita? Siis miten saisin kalusteet pysymään paikallaan, mutta kuitenkin halutessani siirrettyä niitä ilman pahempia jälkiä talossa ja kalusteissa?


Tässä taas tulosta erään neulontafoorumin Satunnainen ystävällinen teko-ketjusta. Toivoin nukkekotiini samanlaista karvalankamattoa jollaisen näin erään toisen nukkekoteilijan blogissa (arvatkaa onko linkki nyt jo hukassa) ja miehän sain! Äiti-puffa neulo mulle Jivestä maton. Muut kuvausrekvisiittaa, tuota kerrosta ei vielä ole sisustettu käytännössä lainkaan.
Lisäksi kutsu kaikille nukkekoteileville irkkaajille (ja toisinpäin), olemme perustaneet kanavan #nukkekoti ircnettiin. Tervetuloa juttelemaan, hiljaista on tähän asti ollut, mutta siitähän sitä lähtee juttua kun uusia saamme joukkoomme.
Posted by Picasa

1 kommentti:

Mette aka mettuska kirjoitti...

Mä vasta haaveilen nukkekodista. Pitäis väsätä miehen kanssa sellainen, 4-vuotias vaatii kovasti ja samalla äitikin sais hiplata kaikkee pientä ihanaa :D Ai niin, hmmm, taisit voittaa :D