maanantai 17. toukokuuta 2010

Lahjoja


Erään foorumin Toiveita ja yllätyspaketteja -ketjun tuotosta. Peli menee testiin, punaiset laatikot lahjojen paketointiin tai askarteluun, langat johkin neuleisiin, helmet askarteluun, kranssi koristeltuna luultavasti nukkekotiin ja höyhenistä osa ainakin Hirmun ja Monsterin leluun, kehykset tuunattuina jollekkin työlle jota en vielä tiedä. KIITOS! piristi suuresti päivääni.

Äitiltä takin neulomisesta kirjalahja. Ihania palmikoita, kuvioneuleita ja kirjoneulekuvioita ja upeita kuvia. Inspiroiva, Varmasti pian käytän jo kaavioita osana projekteja, kokonaisten paitojen tekoon tuon ohjeilla tarvitsee vielä vähän kerätä rohkeutta :)

Tää on kirjasen kansi. Tää on ihana. Tallinnan tuliaisia, kiitos Pia!

Eihän tästä kuvasta paljon selviä, mutta yhdistäkää se tuohon kanteen. Mitäs siitä tulee? Kirjanen täynnä haalean vaaleita hahmoja, ihmisen kuvia kokonaisina ja yläosina, miehiä ja naisia. Mulle paikka tallentaa ideat ja ajatukset. Jos mie nyt rohkeammin uskaltaisin suunnitella neuleita kun on hahmoja odottamassa vaatteita. Ja voisin mie jotkut housut ja hameenkin ittelleni suunnitella. Aika kaivaa hyvät lyijykynät ja puuvärit esiin. Kiitos!
Posted by Picasa

2 kommenttia:

Usimarjaana kirjoitti...

Oi että miten hauska on tuo kirjanen täynnä haaleita ihmishahmoja! Odotan innolla minkälaisia suunnitelmia saat aikaiseksi :)

Koukuttaja kirjoitti...

Sulle on tunnustusta mun blogissa :)