maanantai 19. huhtikuuta 2010

Lankahamsterikuun sääligrammat

Tein suuren sääligramma-anomuksen, jonka voitte käydä lukemassa linkistä. Mikään seuraavista ei siis ole aloitettu maaliskuussa, vaan aikaa ennen sitä. Olivat kaikki melkoisia urakoita...

Green Tea Tunic (ravelry)
Ohje: Mirzun Coffee Tunic (rav)
Lanka: Novita Nalle aloevera, pussilankana Korialta (kiitos Katiija)
Puikot: 2,5 mm ja 3 mm ja niistä sit kohta lisää...
Kulutus: 347 g

Muuta: Voi että oli vaikeeta muka! Helmajoustimen kohdalla sain ihan syystä kuulla ettei ollut kovin fiksua pian turkoosin takin jälkeen aloittaa toista isoa hommaa 2,5 mm puikoilla. Sit ärsytti kun tajusin alottaneeni kuvion suhteessi sivujen kavennuksiin pöhkösti ja kavenuukset meni oudosti. Sit levennyksissä sekotin homman ja sain sen siistimmin. Sitten lensi työ nurkkaan kun en millään suostunut ymmärtämään etu- ja takakappaleen erotusta ja hiha-aukkojen silmukoiden päättelyä. Kunnes eräänä aamuna otin ohjeen ja aloin neuloo. Ei siinä mitään vaikeeta ollu. Sit meni puikot poikki. Eikä niitä ollu missää, niitä 3 mm Knit Pron puupäitä. Ihan oli loppu kaikkialta. Ja sit kohta taas piti ottaa 2,5 mm puikot ja tsiljoona silmukkaa kun kaulus alko. Oliks sit hauskaa? No ei, mutta valmiiks tuli ja tykkään ihan hirveesti! Ja sanoinko jo et harmittaa ettei oo kunnon kuvia, vaan tollasia "Hirmusen kivaa kun Hirmu auttaa, väärän värinen paita, itselaukaisija, väsynyt malli ja hapsottavat hiukset".
Äitin Duett -takki (rav)
Malli: Sandnes Duett 0907 malli numero jotain
Lanka: Sandnes Duett
Puikot: 3,5 mm ja 4 mm
Kulutus: 523 g
Muuta: Hmm.. Mistäs alottais. En oo tyytyväinen lopputulokseen, napit ihan miten sattuu, lista vinossa ja hihat lopulta liian pitkät. Niin joo, ja kesti ikuisuuden neuloa kun a) neuloin sit hihat noin kolmeen kertaan (kato magic loopilla saa kaks kerrallaan ihan tosta noin vaan, siis molemmat pieleen kerralla ja purettavaksi) ja b) tästäkin meni polven alla knit pro poikki kun joku holtiton neuloja oli jättäny neuleen sohvalle! Kiva lanka ja kesti pehmeänä ihmeen hyvin sen jatkuvan purkamisen ja uudelleen neulomisen.
Serkun tytön joululahjatoivesukat (rav)
Serkun tytöt (kummipojan isosiskot) saivat joululahjaksi sukkalahjakortit. Laitan joskus kuvat luultavasti.
Malli: Jaywalker tyylillä Katiijan ohjeilla
Lanka: Sandnes Mini Palett
Puikot: 2,5 mm Knit Pron metalliset kiinteät, magic loop
Muuta: En tykkää langasta, tulee liika herkästi säikeitä vaan. Oli jotenkin asennevammaa liikkeellä näiden sukkien osalta. Saaja tykkäs, se on pääasia. Kesti tuskasen kauan neuloa ja lanka ei millään loppunu, sitä vaan riitti ja riitti! Kulutus vain 63 g koon 39 sukkiin 20 cm varsilla!

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kauniita neuleita. Ihan kaikki. :)

-hillanen

Hepsi kirjoitti...

Kauniita ovat minunkin mielestäni kaikki!

Villanne kirjoitti...

Kauniita neuleita! :)

Muriska kirjoitti...

ooh miten hienoja :o

Maikki kirjoitti...

Mä olen kanssa tuollaisia Jaywalkereita tuhrannut ainakin puoli vuotta. Jotenkin kummasti ne aina liukuu syrjään muiden juttujen tieltä... Enää puuttui terät, mutta menee varmaan kesään ennen kuin saan ne jalkaan...