torstai 15. lokakuuta 2009

Kassituttaa

Mua on vissiin vähän kassituttanu viimeaikoina. Päätellen siitä montako pussia/kassia/pussukkaa on valmistunu. Eikä tässä vielä kaikki. Kaksi odottaa postitusta enkä halua julkaista niitä ennen kuin ovat perillä. Ja yhtä en kuvannut (peruspussukka kaverin lapselle retkiruokailuvälineitä varten partioon). 
Tämä on eka kassi mun Japanista ostamasta kirjastani. Eco bags kirjasta on myös ne kaksi muuta, ne salaiset. Tämä on mun ja Mursuliinan lahja Katiijalle, me alotettiin se synttärilahjaks, mutta Katiija sai sen vasta vähän aikaa sit. Linkistä löytyy myös parempia kuvia. Kassissa on päällä samettia ja vuorina joku kiva-ohut-kangas. Nauhoilla saa paitsi kassin kiinni kun siellä on vähän paljon kamaa, myös kassin paketoitua pikkupaketiksi olkalaukkuun kun se on tyhjillään. 

Kurre piilottelee mun ekassa mukamuovikassissa. Ohje on netistä, selkeä ja hyvä tutorial. Päällikangas on vähän paksua, joten seuraavassa käytän myös päällikankaana ihan lakanakangas-paksuutta. Mutta ihana tää on, ja kestää vähän painavammatkin ostokset.


Monesko tää on? Taas yks sukkaneulepussi. Katiija sai idean kerran kun olin sieltä ja hetkeä myöhemmin oltiin molemmat ihan tohkeissamme ajatuksesta. Kuitukankainen SPR:n ekokassi (josta kahvat rikki, ei kuulemma kestä kovin montaa maitolitraa) ja sisäkankaana Eurokankaan käsityöpuuvillaa. Tää on muuten tosi ihana. Mä tahdon ehkä kans. Ja koska sukkaneule painaa paljon vähemmän kun 8 litraa maitoa ja tässä on vuori niin täähän kanssa kestää (paitsi pyykkikonetta). 


Monsteri myös pitää kasseista. Se anasti viimeisen Korian neuletapaamisen jälkeen mun neulelaukun. Piti pelastaa kissa puikoilta ja puikot kissalta kaivamalla ne ja langat ja muut kissa per.. pepun alta. Kassin sain Katiijalta kesällä. Tuo pikkupussukka nauhan päässä on muuten kätsy. Pikkuhärpäkkeet löytyy helposti kun vaan ettii reunasta kohdan josta naru lähtee.

Sit mä tein taas tälläsenkin. Tän little poxy pouchin. Korialla Pienen neulepajan Heidillä oli ihana Hello Kitty pussukka neuleella, tällä samalla mallilla tehty. Ja miehän sit mittailin minkä kokosista paloista Heidin pussukka oli tehty ja tein itsellenikin rankempaan reissuun sopivan pussin. Ei putoile täältä mitään matkalle. Kappaleet on muuten 25 x 30 cm ja sukkaneule mun mielestä mahtuu ihan hyvin sinne, vetoketju siis 30cm. 

Arvaatteko muuten mikä on mun viimeaikojen lempparikangas? Entä suosikkiostos Kontin käsityötarvikepöydästä? Tässähän siis poseeraa kamerapussukka neulepussukan kanssa. 

Posted by Picasa

1 kommentti:

Minna kirjoitti...

Noi sukkaneulepussukat on tosi söpösiä. Mistähän niihin mahtaa saada ohjetta? Sulta? Vois joskus kokeilla jos muistaa. Kontti on myös mun tavaratalo :D

Minna