lauantai 24. marraskuuta 2012

Viikonlopun tunnelmia

Nyt on eletty taas arkea, sairastettu urakalla koko sakki (kaksi vatsatautista, onneksi eri aikaan ja yksi pienimmäinen nuhassa yhä) ja eletty lisää arkea. Päiväunien aikaan on aikaa ommella ja vajentaa keskeneräisten ja korjattavien pinoa. Ajatuksena on saada ne mahtumaan yhteen pieneen laatikkoon. Tämä tavoite ei ole ihan heti ajankohtainen, listassa kun on kolmisenkymmentä artikkelia joille kaikille pitää tehdä enempi vähempi jotain. Lisäksi kun aina toisinaan jonon ohi kiilaa joku uusi projekti tai "ois kiva tehdä" tai akuutti korjausurakka.

Nämä on saatettu valmiiksi mennen parin viikon aikana joidenkin korjausompeluiden lisäksi. Yksi  pikkupussukka  joka on neulepussiksi liian pieni ja epäkäytännöllinen. Saa nähdä mistä löytää paikkansa. Yksi vanhan tutun mallinen neulepussi jonka ulkonökö ei oikein sykähdytä. Sisus on oikeasti enemmän limeen vivahtava vihreä kuin kellertävä. Ja yksi muovipussineliöboksi. Päällys on siis jonkun kirjan idean mukaan kaupan muovikasseja, usempia kerroksia silitety yhteen. Niistä silittelyistä on sen verran aikaa ettei niin mitään hajua miten se noin oikeasti meni. Vuorikangas jotain tekokuituista vuorikangasta. Toimisikohan vaikka uimahallireissulle mukaan otettaville pesuaineille?

Sitten tämän päivän naurunpyrskähdykset minulle aiheuttanutta tapahtumaa. Kuulin Hirmun kulkusen kilinää ja äänen joka mielestäni kuului kun Hirmu hyppää raksapukille pihalla. Pukki oli tyhjä mutta hetkeä myöhemmin havaitsin kilinää ja liikettä jossain muualla.

Jollain oli hinku ylöspäin. Niinkuin kissoilla yleensä tuntuu olevan.

Koko talon katon kiertämisen jälkeen kissaneiti palasi takaisin alkuun ja kertaalleen karkasi vielä autotallin harjalle kuikuilemaan kun naapurit tulivat pihaan. Sitten maltettiin tulla pois jo kun kävin pukin päältä kissan nostamassa katolta alas. Ja kyseessä siis sama katti joka haettiin aiemmin syksyllä katoksen välikatosta jonne oli kiivennyt sähkömiehen jättämiä tikkaita. Pitää muistaa, että jos kissaa ei kuulu kotiin, kannattaa suunnata katse yläilmoihin.
Posted by Picasa

1 kommentti:

Lea P kirjoitti...

Näppäriä pussukoita ja tarpeellisia.
On teillä mainiot kissat, kiipeilevät sinne minne vain pääsevät mutta parasta on tuo eväitten hankinta josta kerroit tuolla aikaisemmin.
Pikkuneidinkin asuste on soma.