tiistai 22. marraskuuta 2011

Lisää sukkia

Sukkalinjalla on syksy kulunut, oma sukkavarasto kasvanut ja uusia suosikkisukkia tullut. Kuvailu on jäänyt vähemmälle. Sukatkin edistyneet hitaanlaisesti. Energia ja aika keskittynyt siihen, että hoidan työt ja autan parhaani mukaan rakennuksella. Rakennus onkin taas aiheuttanut pähkäiltävää kun keittiö piti tulla viime viikolla, vaan keittiöfirma ehti lopettaa ennen... Nyt sitten arvotaan ollaanko takaisin vuodentakaisessa alkupisteessä sillä erotuksella, että nyt meillä sentään on kuvat kaapistoista mitä halutaan. Ja samasta paikkaa oli tulossa tietenkin kodinhoitohuoneen kaapistot, eteisen kaapistot, vessojen kalusteet... Vielä odotetaan jos vastaava mestari saisi ihmeitä aikaan, mutta nähtäväksi jää joudutaanko takaisin tarjouskilpailua pyörittämään. Ei jaksaisi.

Tässä sitten niitä harvoja valmistuneita:


BAMBURIKUT (rav)

Ohje: Rick, Cookie A, Sock Innovation -kirjasta (rav)
Lanka: Shoppel-Wolle Admiral Bambus -bambusukkalanka
Kulutus: 64 g
Puikot: 2,25 mm

Muuta: Kiva ohje, mutta piti kyllä aika tarkkaan etenkin kärki seurata kaaviota. Lopputulos ei oikein miellytä, lanka ja väri on kiva, mutta miksi mä tein reikäiset pitsisukat kun sukissa on mulle aina ollu tärkeintä et ne on lämpimät? Ja vielä liian tiukat!


PUNAISET KULKUKISSAT (rav)

Ohje: Kulkukissa ja kotitiikeri, Jenni Österma, Neulekirja (rav)
Lanka: Tummanpunainen Austermann Step Classic ja Sukka-puffa värissä punahehkunta
Varressa raitoina 2+2 krs, värit valehtelee joka kuvassa...
Kulutus: yhteensä 94 grammaa
Puikot: 3,25 mm ja 2,25 mm, piti nuo toiset tehdä valmiiksi, ennen kuin pääsin jatkamaan näitä varren käänteen jälkeen

Muuta: Tykkään! ...Mutta varren käänteet on liian pitkät kotikäytössä, kenkiin oikein mainiot. Pitää kivasti vaelluskenkien rumat varret piilossa ja hakaset suojassa etten kompuroi omiin jalkoihini kun nauhat tarttuu toisen kengän hakasiin. Ei sillä että niin ois käyny (kovin usein)...
Mutta aina ei oo sellaset vermeet että housun lahkeet peittäis ne varret.

Vähän muutakin pientä valmistunut. Jos sitä sitten taas parin kuukauden päästä kertois niistä. Eikun oikeesti yritän vähän aiemmin!
Hauskaa alkutalvea!

3 kommenttia:

Jaana kirjoitti...

Kivoja neuleita! Toivon, ettei uuteen tarjouskilpailuun tarvii lähtee.

Anonyymi kirjoitti...

Mitä ihmettä! Etsin neulontaohjetta, että mummi voisi neuloa mulle kännykkäpussin ja löysin sinut! En tiennyt (muistanut?), että sinulla on blogi. Pitäisi nähdä joku päivä, että voisit kertoa kaikki kuulumiset, miten työasiat ja rakennusprojekti ym.
Terveisin: entinen työ-ystävä Heli (,jolla on muuten vieläkin se tuparilahjaksi saatu lahjakortti käyttämättä!)

Sarsa kirjoitti...

Heips!
Heti piti lähteä blogiasi etsimään ja kuten huomannet, löysin perille. Kivan näköistä ja kiva oli tavata tänään neuleiden merkeissä.