keskiviikko 6. tammikuuta 2010

Joulupukki on kiltti!

Joulupukki oli muistanut myös mua, mä oon kai ollu aika kiltti. Tässä muutamia lahjuksi joita sain:

Kummitädiltä (jolle revontuli meni) sain ihanan Virkkuukoukkusen kassin. Kassi on punanen (!) ja siinä on niiiin osuva teksti "Villinä villaan - Mie oon koukussa - miul on neuloosi !" Tää on aivan mahtava ja lahjaa vain paransi entisestään se, että kassi oli täynnä villaa (ja vähän muuta kuitua)! Ja ekohenkisyydestä plussaa kummitädille, toisen turhake voi olla toisen aarre!Sain äiti-puffalta jo aiemmin tuon ihanan puna-valko-harmaan Kotitonttu-nimeä kantavan sukka-puffalangan. Joulun alla äiti-puffa kuitenkin toi paketin minulle, enkä tiedä keneltä se on, lupasi paljastaa jos en keksi. En keksi. Äiti-puffalta taas? Kramoxilta ? en mä tiedä!!!
Paketissa olivat siis nuo kaksi muuta lankaihanuutta, Kuusipuun ja Ruusumintun. Ihanainen huivineula oli paketissa jonka sain Lankakauppa Heinin Pialta, jolla olin työkokeilussa marras-joulukuussa. Sopii mun kaikkiin huiveihin ihanien värien ansiosta ja on niin kaunis!
Tämän pussillisen mies toi mukanaan. Oli ystäväänsä tapaamassa joulun aikaan ja mie jäin appivanhempien kanssa katsomaan Harry Potteria. Mukava ystävä on, mutta harvoimpa nuo pääsevät kaksin juttelemaan. Ystävän äiti oli laittanut mieheni mukaan pussillisen lankaa kun tietää minun neulovan. Ihanaa! Mukana mm. Novitan vanhaa merinoista Bambinoa. Voi olla että se päätyy lapasina takaisin Kouvolaan lämmittämään erään prinsessaneidin käsiä pahimmilla pakkasilla.

Tämä kuva ei anna oikeutta ihanuudelle jonka vaihdoin Mursuliinan kanssa kissakuvaiseen vihreään neulepussiin. Tämä oli niin mun näkönen että oli pakko saada, teimme siis vaihtokauppoja, sain mukana myös niitä edellisessä postauksessa esiteltyjä kuusenkoristeita. Kaikinpuolin tyytyväinen vaihtoon!
Seuraavassa sitten viime vuoden viimeiset ja tämän vuoden ensimmäiset neulomukset!

4 kommenttia:

kramox kirjoitti...

jos ihan vähän vaan hihittelen nurkan takana ;)

Punanen kirjoitti...

*kurkkaa nurkan taakse* SINÄ! Kiinni jäit! KIITOS! Ne on todella ihania!

Äiti-puffa kirjoitti...

Tää hihittää kihertelee täällä toisen nurkan takana. ;)

Anonyymi kirjoitti...

Kukkuu! Onnetar suosi sua mun blogiarvonnassani. Laitatko mulle yhteystietojasi osoitteeseen mai ät iki piste fi, niin ährään kokoon jotain palkinnontynkää :)