tiistai 22. syyskuuta 2009

Neulomuksia ja huonoja viiliksiä

My-so-called-kauluriLanka

Lanka on lahja kummitädin Sveitsin reissulta, kuvasta ehkä näkyykin että sisältö on ihkua, villaa, alpakkaa ja silkkiä. Kait. Mutta väri on ihana ja tuntu myös.
Ohjeena käytin vähän ristiin My so-called-scarf (rav) ja My so-called-pidge (rav)
Käytännössä silmukkamäärän vedin jostain hatun uumenista ja mallikerran huivista, mutta tein kaulurin ilman napinläpiä, neulos on tarpeeksi löysää että napit saa tungettua läpi mistä vaan.
Lankaa kului tasan 50 g eli yksi kerä. Toisesta taidan tehdä jonkun toisen langan kanssa pipon.
Puikot: 6,5 mm


Nää ois sit JALMARIT Katiijan ohjeella. Melkein. Mä en vissiin ihan jaksanu ajatella jossain kohtaa ja lukea ja ymmärtää lukemaani kun sooloilin vasemman sukan kantapään ihan mihin sattuu. Mies suostuu silti käyttää näitä vaikka oon sille jo pari iltaa itkeny kun meni pieleen. Ärrrrr! Varmasti teen uudet. Lankana Nalle colori jonka sain ihan näitä sukkia varten Katiijalta, puikot 2,5 mm ja puikoissa joku typerys joka ei osaa ajatella eikä lukea. Lankaa kului himppua vajaa 100 g ja jos mä jostain löytäsin ohjeen osaisin kertoa montako toistoa oli varressa, nyt heitän muistin perusteella että 6 ja kärjessä niin monta että miehen 42 kokoa olevat tassut mahtu sinne sisään.
Ja jos jollekin ei vielä tullut selväksi niin edelle mainittu typeryys on syynä niihin otsikossa kerrottuihin huonoihin viiliksiin. Nih!
Posted by Picasa

Ei kommentteja: