tiistai 15. syyskuuta 2009

Ompeluinspiraatio löydetty!

...ja hukattu taas. Siellä ois vielä kasaa jäljellä vaikka kolmannes karsittiin jo edellisen innostuksen vallitessa.


Tässä tuotos joka on odottanut kauan suunnitteluasteella. Uusi puikkopussi. Päällisen kukkakangas saatu viahdossa neulepussista, sisusta kirppikseltä ostettua lakanakangasta. Taskut niille puikoille ja koukuille mille tahdoin, lisäksi iso tasku puikkomittarille. Nauhat kotoa löydetyt puuvillakantit (?). Tästä mä tykkään. Nyt on omat paikat kaikille puikoille ja läppä peittää kunnolla kaikki eikä mikään pääse putoilemaan, ja taskut on sopivan korkuset. Malli siis omaa tuotekehittelyä eli oma pussi #2, korjattu ne jutut mitkä ekassa pussissani ärsyttää.

Näistä tuo vasemman puoleinen on uusi tuotos. Carcassonne-ukkotyyny. Tai mikä seuraaja se on. Mies pelaa sinisillä ja nyt hän sai kanssa omansa. Mallihan on piirretty itse, ruutupaperitaulukolla suurennettu pikselöidystä kuvasta. Tähän toiseen tein saumat sivukappaleeseen kainaloihin ja haaroihin, tuli paljon parempi.
Sininen ukko on ollu puolitekonen jo pitkään. About siitä kun punainen valmistui.
Miehelle ei tarvinnut sanoa mitään, sinä päivänä kun tyyny valmistui ja mies ekan kerran tuli olkkariin hän huomasi heti tyynyn ja totesi "mullakin on nyt tyyny". Tuo malli on muuten tosi mukava myös niskatyynynä, silleen että länttää niska kaverin jalkojen väliin :D
Posted by Picasa

3 kommenttia:

berlinBat kirjoitti...

Hieno puikkopussi! Ja nuo carcassonne tyynyt on huiput ja sopis meillekin; välillä pelataan, jos aikaa on, useammankin kerran viikossa :D Koukuttava peli!

tähtisädetikku kirjoitti...

puikkopussisi näyttää kätevältä ja tyynyt on hauskat! vois olla kiva lahjaidea jollekin todelliselle fanille...

Annika kirjoitti...

Tosi upeita nuo carcassonne tyynyt! Osaiskohan sellasen tehdä itse, sitä kun pelataan täälläkin... :)