tiistai 7. lokakuuta 2008

Sekalaista sälää

Vihdoin sain kasarilankapostauksen kommentit luettua ja päädyin lähettämään SatuH:lle paketin sen perusteella, että se on eniten minun makuuni ja voisin jopa toteuttaa sen :D. Saa nähdä. Nyt on ollut ranteet vähän kipeät ja neulontajono vain kasvanut samalla kun neulontatyöt roikkuneet kesken kun ranteet eivät kestä neulomista.

Lisäksi päätin arpoa kolme pikkusukkien saajaa. Arvoin randomiluvut ja kommentoijat numerot 3, 4 ja 5 eli Minna, Esikko ja Megi saavat postissa pian pikkuiset sukkarintamerkit. Tai Minnalle ainakin varmaan voin toimittaa sukan Lahden neuletapaamiseen? Laittakaa toivevärejä tai katsokaa suosikkisukkanne täältä. Saa toivoa myös muuta väriä jolla voin sitten neuloa uuden pikkusukan jämälangoistani. Osoite samaan viestiin ja lähetys osoitteeseen punanen(at)gmail.com.

Sitten tämmöisiä kirpparilöytöjä.

Tää vaan sano että haluu muuttaa meille ja mä sanoin että tottakai sä olet mun. Kolme euroa jäi kirppiksella ja onnellinen kattila ja onnellinen punanen lähtivät yhdessä kotiin. Mies kysyi kun me kattilan kanssa tultiin kotiin että mitä mä teen sillä, kun mullahan on jo värjäyskattila ja mihin mä aion saada sen mahtuu. En mä sillä mitään tee, se vaan on kaunis <3.>

Nappeja nappeja nappeja <3.>

Kummitäti tutustutti mut uuteen paikkaan Lahdessa ja sieltä löytyi nämä ihanat pingottimet. Taidan näyttää niille vähän hiomapaperia, mutta muuten aivan mainiot ovat. Ja hintakin vain 3e/kpl. Muutkin voivat käydä näitä ostamassa Magasiinista, Rauhankatu 7:stä (Kontilta vähän samaa katua ylärinteeseen ja sitten tien vasemmalla puolen). Magasiini on hyäntekeäisyysmyymälä, jonka tuotto menee lasten ja nuorten avustamiseen Viipurin lastenkoti Dikoniin ja osa jää Lahteen huumeäitien ja lastensa tukemiseen. Molemmat on osa Lahden Diakonialaitoksen työtä. Jos en väärin ymmärtänyt, ovat sukanpingottimet Viipurin lastenkodin nuorten työpajalla tekemiä. Magasiini on auki pe klo 11-17 ja la klo 10-14.

Sitten vielä katsaus menneeseen ja tulevaan.
Eka kokonainen kerä kehrättyä lankaa, itsekehrättyä! Värttinä pääsi käyttöön kun ranne oli kipeä eikä neuloa voinut. Ei se kehrääminen oikein hyvää sekään tehnyt ja hartiatkin pääty jumiin... Mutta 98g kehrättyä lankaa tuloksena, kerrattua möykkylankaa, pehmeää ja omaa <3. Villa Laurilan lampaanvillatopsista. Nyt se on muotoutumassa kinnasneulalla paksuiksi talvikintaiksi minulle. 

5 kommenttia:

Satuh83 kirjoitti...

Kiva jos ehdotus miellytti! Ton peiton ajattelin jossain vaiheessa meidän sohvalle tehdä. Kunhan sopiva lanka löytyy. :D

minna kirjoitti...

Ooh! Siis voitin pikkuriikkisen villasukan! Onpas ne söpöjä. Ja jos siitä kuvasta pitää valita niin se olikosenyt musta tai tummanruskea, missä oli pari raitaa varressa olisi kiva. Niin eli väritoive on musta tai ruskea tai harmaa, jos noista mikään on edes väri.

Ja voit tuoda sen neuletapaamiseen, ihan turha on tuhlata postimerkkiä ja kuorta. Nähdään siellä :O)

Ja toivottavasti ranteet tulevat pikaisesti kuntoon, että pääset tekemään muutakin kuin killille rottia ;D

Esikko kirjoitti...

Kiva ylläri. Miepä laitan osoitetta.

kangaskasa kirjoitti...

Ihana punainen kattila! Minullakin on punaisia kattiloita ja kahvipannuja kirppareilta ostettuna, koristavat kuistia.

Satuh83 kirjoitti...

Kiitos ihanasta blogivoitosta! Kotiin asti maltoin ja sit oli pakko esitellä että mitä oon saanu! :)

Ihanan järjestyksessä noi napit sulla. pitäis itekin yrittää vähän järkätä niin ei tartte koko purkkia kaataa lattialle kun jotain etsii. :)

Niin joo sulla tais olla kisu-kuva lehdessä. Unohdin sanoa tänään vaikka ihan vieressä istuit koko illan. :D