keskiviikko 17. syyskuuta 2008

Vinkeää 80-luvun lankaa ja pikkukisaaVinkeää lankaa, eikö? Nämä 16 kerää (á 50g) on nyt mun. Kiitos miehen tädille. Hän on perinyt ne äidiltään. Vyötteetöntä ja  hilpeän väristä. Materiaaliksi veikkaisin mohairia ja muovia, ei tunnu mielestäni ainakaan ihan kamalan muoviselta vaan pehmeältä ja karvaiselta. Nyt pistetäänkin sitten vaikka eka kisa tässä blogissa pystyyn. Ideoi jokin kiva juttu mitä näistä voi tehdä ja/tai tee hieno vaihtotarjous jos haluat aitoa kasarilankaa. Mie lupaan minisukkia muutamille parhaille ideoille ja  ehkä tuolta kätköistä löytyy jotain muutakin mukavaa.  Annetaan näin aluksi aikaa tämän kuluvan syyskuun loppuun.
Mie yritän jossain vaiheessa ehkä tehdä noista mallitilkun, kiinnostaa niin hirmusesti kuinka nopeasti nuo värit vaihtuvat. :D
Tässä todistus aitoudesta. Kuitti löytyi lankakassissa. Miehen täti kehystää sen itselleen. Katsokaa oikeasta alanurkasta se päivämäärä. 23.2.1987


9 kommenttia:

Satuh83 kirjoitti...

eiks näistä tuu ihan selkeesti sellanen "hyväntuulen" peitto sohvan nurkkaan jonka alle on ihana käpertyä... :P tarvittaessa saa kaappiin piiloon mutta kun on hyvällä tuulella tai jos kaipaa piristystä niin noi värit ois kivat... varmasti tuo hilpeyttä. esim ravelryn "Chromium Star Blanket" vois olla aika söpö... :D

Maj kirjoitti...

Mullekin tuli jonkinlainen peitto mieleen. Tai sitten lapselle joku huivin tapainen.

minna kirjoitti...

Riittäisikö lanka aitoon 80-luvun laatikkomalliseen puseroon? Se olisi aika hauska, vaikka ei kai sellaista käytettyä tulisi. Kiva oli tuo kuittilöytö sieltä pussista :O)

Esikko kirjoitti...

Mulle tuli mieleen sellainen kasarityylinen hihasta hihaan poikittain neulottu pusero (lepakkohihat tietysti). Voisi raidoitus näyttää mukavalta.

Megi kirjoitti...

Ensimmäinen ideani on huivi. Arvelisin sopivan erinomaisesti esimerkiksi Salomonsolmu huiviksi jos virkkaaminen tuntuu sinulle luontevalta. Myös monia muita huivimalleja sopisi tuohon pörröiseen vaikutelmaan ja värinvaihteluihin.
Minnan viestin luettuani nousi mieleeni myös Elizabeth Zimmermanin Tomten jacket. Nerokkaasi toteutettu takkimalli. Ihanan oloista lankaa kaiken kaikkiaan kuvan perusteella.

Katariina kirjoitti...

Tomten tuli ekaksi mulle mieleen. Kivan näköistä lankaa.

Anonyymi kirjoitti...

Baskeri ehdottomasti! Ihan vain siksi, koska minulla oli tuollaisesta langasta neulottu baskeri joskus 80-luvulla
Tarja

teisa kirjoitti...

Voisi näyttää kivalta vaikkapa peittona, virkattuna tai neulottuna. Tai vaikka koukuttuna.

Rouva Oranssi kirjoitti...

Mitäs jos kehittelet sellaisen tähtibontson, jossa on sakarat kuin revontulihuivissa (vähän kuin kaksi revontulihuivia vastakkain, mutta jätät päänaukon? Isoilla puikoilla ilmavasti.