tiistai 8. tammikuuta 2008

Joulukortteihin...


Nyt sitten jokainen voi heittää veikkauksia allekirjoittaneen mielenterveyteen liittyen kun katsoo ensin seuraavan kuvan.
Siinä on joulukortteihin laitettuja sukkia. Mittakaavaa saa kun huomaa, että vaaka makaa sentti kertaa sentti ruudutetun alustan päällä. 50 kappaletta Nalle-langasta tikutettuja sukkia. Ne on tehty pienillä puikoilla joiden millimetrikokoja en muista ja jotka kadotin. Jos löysit joskus viime vuoden loppupuolella Riihimäen rautatieasemalta tai junasta metallisia itse pätkittyjä sormikaspuikkoja, kolme eri kokoa, kutakin 4 kpl niin oisin onnellinen jos saisin ne takaisin omaan kotiin. Harmittaa niiden hukkaaminen. Minisukkien teko ei oo kivaa pitkillä sukkapuikoilla.

Nämä taas meni työpaikan joulumyyjäisiin. 29 kappaletta ja 50 grammaa. Sekalaisia jämälankoja ja samoilla menetetyillä puikoilla (nyyh!). sivusta vielä kurkkii vihreä-musta raitasukka, jonka eräs oli ilmoittanut haluavansa. Molempia on kotona vielä.

Outoa varmaan, mutta noiden neulominen oli kivaa. Sai kokeilla kaikkia ihania ja järkkyjä värejä ja yhdistellä niitä miten mieli ja tehdä raitaa ja työ oli hetkessä valmis.

Sukkia tein lähes koko vuoden silloin tällöin.

1 kommentti:

sibylla kirjoitti...

Jaa mielentila aika pientä :))))
Minä joskus nuorena, siis tosi kauan sitten tein pieniä lapasia tulitikkuista tehdyillä puikoilla, silloin oli muotia roikottaa takkissa pieniä lapasia.