torstai 3. tammikuuta 2008

Viime vuoden juttuja

Se tuosta unohtuikin, että viime vuoden kulutus oli vähemmän kuin varaston lisäys. Kulutus oli n. 3570 g. Sillä kulutuksella saan neuloa pari vuotta, ennen kuin olen samoissa varastolukemissa kuin vuosi sitten. Varastotilaa ei tahdo löytyä nykyisillekään langoille, joten uusia ei voi ostaa. Päätinkin, että minulla on lupa tänä vuonna ostaa lankaa vain silloin kun olen saanut sitä käytettyä ja silloinkin vain puolet käytetyn langan määrästä. Elikkäs 100g käytettyä lankaa vastaa lupaa ostaa yksi 50 g kerä. Saa nähdä pitääkö päätös.

Tässä esittelen sitten viime vuoden viimeisen, nopeiten kulutukseen nähden neulotun ja rumimman tuotoksen, kaikki yhdessä paketissa.

Se on varpaanlämmitin. Se on jo päässyt postissa päämääräänsä eli veljeni kipsissä olevan jalan varpaita lämmittämään.
Lanka: 7-veljestä jämät kaksinkertaisena
Puikot 4,5mm
Kärjestä aloitettu sukan kuvatus, levennetty kunnes 48s ja sitten sileää kunnes pituus kärjestä 13 cm. Vähän resoria enemmillä silmukoilla (taisin 4 lisätä) 4mm puikoilla ja vain yhdellä langalla. Surautetaan koneella tuulipukukankaasta pussukka päälle ja ommellaan kaikkien taiteen sääntöjen vastasesti se nopeasti siksakilla kiinni. Vannotetaan veljeä, että pitää lämmikettä AINA villasukan alla, ettei se näy kaikelle kansalle. Toivottavasti lämmittää :D

Mie lupaan esitellä jotain mukavamman näköistä menneeltä vuodelta ennen kuin alkaa tulla uusia tuotoksia. Ei tää aina tule olemaan tälläsiä mörvelöitä täynnä.... lupaan!

1 kommentti:

MysteryKnitter kirjoitti...

Toivottavasti et loukkaannu, kun ihmettelin, mikä ihmeen pipo tuo on, ja miten niiin neulottu kokonaan, kangastahan tuo näyttää olevan. Onneksi luin tekstisi loppuun, niin tajusin, että suojapussin kangashan se vain hämää minua. Toivottavasti lahjasi auttaa veljeäsi.