lauantai 12. huhtikuuta 2008

Jämälankajuttuja ja muita tarinoita

Jämälankarotta
Ohje: omasta päästä
Täyte: vanua
Kenelle: Monsteri-kissalle
Paino: 7 g

Tein Monsterille myös pääsiäismunayllärin, eli muovimunaan nappeja ja päälle virkkausta, siitä ei ole kuvaa. Painoa tuli 6 g eli mun osalta jämälangan kulutus on onnetonta.

Kuvassa mukana jämälankapurkki jonka sisältöä on tarkoitus vajauttaa, tai ainakin saada eloa aikaan niin, että käytettyjen tilalle sitten tulee uusia.

Kevät alkoi näyttäytyä täälläkin ja ajattelin siirtää lumihiutaleet kesäsäilöön. Pieni keittiönikkunamme oli täynnä kuvassa päivää paistattelevan hiutaleen kavereita. Materiaalina on Erikeeper ja koristehiekka, tarttuivat lasiin ihan kiinni painamalla ja irti lähtivät kiltisti kun ohuella, metallisella palettiveitsellä irrottelin. Vain kaksi menetti sakaroita reilusta kymmenestä ja päätyivät roskikseen. Muut ovat rasiassa voipaperia väleissä odottamassa uutta talvea.

Olettehan muuten huomanneet myös KIP-päivän? Mitäs mieltä Lahden seudun asukkaat ovat, kai Lahdessakin kippaillaan? Mie en viime vuonna päässyt, mutta tänä vuonna ei pitäisi olla mitään ongelmaa asian suhteen.

2 kommenttia:

tiuku kirjoitti...

He hee onko kissanne nimi tosiaan Monsteri? Aika osuvaa ainakin kertomiesi kissan jekkujen perusteella.
Tätä se KIP päivä siis on. Kiitti infosta, en olisi muuten hoksannutkaan. Sinnehän on päästävä! Missä kys. tapahtuma oli viime vuonna?
Terkut!

Punanen kirjoitti...

Jep, Monsterihan se, ihan nimensä veroinen kissa.
Viime vuonna kippailivat Hansa-aukiolla, eli siinä Trion Hansan edessä mun tietääkseni. Lähellä Heinin vanhaa paikkaa. Pistetään KIP pystyyn myös Lahteen!