tiistai 1. huhtikuuta 2008

Vihdoin taas jotain kerrottavaa

VILLAPÖPÄT
virolaisesta hahtuvasta kaksinkertaisena
puikot 3,5
silmukoita 44
koko ehkä jotain NB-STAAS KISSA KORISSA
alias "entinen ufo"
Olipa kerran eräs vanha pajukori jonka joku oli tehnyt pajukurssilla. Kori majaili olohuoneen nurkassa ja alkoi kerätä itseensä omituisia keskeneräisiä neuleita. Neuleet tarttuivat ikävästi pajun päihin korin sisässä ja korin omistaja päätti tehdä siihen vuorin, joskus. Vaan korissapa majaili myös eräs ufoutunut valkoisesta ohuesta puuvillalangasta aloitettu toppi. Erään #neulonnalla käydyn keskustelun jälkeen korin omistaja päätti ottaa topintekeleen ja päätellä sen. Näin tapahtui. Pian alkoi myös virkkuukoukku koukuta valkoista puuvillalankaa rinkulaksi kunnes eräänä kauniina päivänä oli valkoinen mörvelö valmis. Tuli kissa sitten kokeilemaan korin kestävyyttä ja korin omistaja hermoili josko tuo kori enää on ehjä kun hän pääsee kiinnittämään vuorta koriin. Lopulta korin omistaja sai korin taas itselleen ja pääsi kiinnittämään korin vuorin valkoisilla puuvillanauhan pätkillä. Hän oli kuitenkin liian väsynyt kissan ja kissan rottalelun(musta läntti ylemmässä kuvassa, rotta oli ennen leikkiä uitettu lattiakaivossa) kanssa leikkimisestä ettei enää jaksanut ottaa korista kuvaa.
Lankalauantain aloitin ennakkoon, värjäsin langan jo pitkäperjantaina. Tässä tulos. Ihan tyytyväinen olen hauskaan oranssin sävyyn. Halusin hieman elävää väriä joten punaisen karkkivärin lisäksi langassa on myös keltaista ja aavistus sinistä tuomassa vihertävän ruskeita sävyjä paikoittain. Arvatkaas minkä väristä langasta piti tulla? Tumman punaista...
Tämä Nalle on kuitenkin jo muotoutumassa sukiksi uusimmasta Ullasta bongatun ohjeen mukaan. Raportointia myöhemmin mikäli suostuvat valmistumaan.
Sukkien valmistumista saattaa hieman hidastaa Jämälankablogiin liittyminen. Yritän päästä eroon edes osasta isoa jämälankakokoelmaani.

Ensimmäinen jämälankatyö on myös tehty tänään. 7 g kerän loppu meni Monsterin uuteen rottaan (entiset tapettu). Toki piti heti testata uuden mallin toimivuutta kissalla, sen koommin ei rottaa ole näkynyt. Kuvaa ehkä joskus jos ehdin ottaa.

1 kommentti:

MysteryKnitter kirjoitti...

Ihanasti kirjoitat! Tulen hyvälle tuulelle tyylistäsi. Anna mennä vain! Kissaperheessä aina sattuu ja tapahtuu.