sunnuntai 19. lokakuuta 2014

Hulda saa päälleen lunta toukokuussaOhje: Huldan takki top-down, Hulda Ullasta ja top-down versio Ravelryn projekteissa ja sekoitetaan joukkoon jonkin verran Snow in May-ohjetta
Lanka: Tämä, eli Sirdar Just Soya
Puikot: 3,5 mm

Mielipide: Rakastan! Lankaa ja sen väriä olen aina rakastanut. Tunikaa käytin aluksi, sitten lörpähti niin että rintojen muötoilut olivat vatsan tienoilla, ei kovin imartelevaa. Tässä näyttäisi toistaiseksi hyvälle malli ja lanka -yhdistelmalle. Mitä nyt ehkä tein liian pitkät hihat suhteessa kaula-aukon suuruuteen (eli valahtaa olat alas ja hihat pitkiksi) mutta jos ärsyttää niin puran vähän ja neulon takin pituuteen sitten nekin langat.

Ja kuten kuvasta näkyy, on tyttöselle tulossa seuraa piakkoin. Tässä myös osa syytä blogihiljaisuuteen. Osa syytä on puhtaasti ihan vain blogi-innon laantumista, osa sitä, etten ole oikein tiennyt jatkanko vai enkö ja jos niin millä linjalla. Taisin aiemminkin kirjoitella, että vaihtoehtoja on. Toisaalta kiinnostaa jatkaa blogin kirjoitusta, toisaalta ei. Kummitädin kanssa on puhuttu yhteisestä käsityöblogista jolloin käsityöasiat tulisi päiviteltyä sinne. Tavallaan nyt myös kotiäitinä on kiinnostuksen kohteita muuallakin ja olisi kiva kirjoitella kotielämästä, kantoliinoista, kestovaipoista ja taapero-jutuista ja pian myös taas vauva-arjesta. Mutta jatkaako niitä juttuja sitten täällä vai perustaa kokonaan uusi? Pohdin ja päädyn johonkin. Jossain vaiheessa.

Ja osa syystä blogihiljaisuuteen on ollut puhdas väsymys. Alkuraskaus yllätti raskaudellaan, ei samanlaista helppoa menoa kuin esikoisen kohdalla missään vaiheessa vaan järjetön väsymys jossa osa syynä oli kai monen sortin vitamiinin ja hivenaineiden puutos. Sitten aikaa vei kesätouhut, pihan laitto ja lomailu vaihtarimme seurassa myös. Ja sitten iski loppukolmannes ja uusi väsymys.

1 kommentti:

Nna kirjoitti...

Kaunis takki ja ihastuttava masu.