tiistai 15. tammikuuta 2013

Pitkä projekti valmiina

 
Oli suunnitelma. Käly tarvitsi lämpimän villatakin töihin. Toukokuussa jo tilattiin langat kun mieleisiä ei lähikaupoista löytynyt. Äitiyslomalla tulisi kivasti lepäiltyä sohvalla neuleen kanssa. Niin varmaan. Langat oli vasta matkalla kun neiti jo tuli maailmaan. Neuleen aloitin ravelryn mukaan joskus kesäkuussa ja valmistui joulukuun alussa. Molemmat olimme tyytyväisiä lopputulokseen.

Sinilintu (rav)
Ohje: Bluebird (rav) koko L
Lanka: Garnstudio DROPS Lima 908 g
Puikot: 3,5 ja 4 mm
Muuta: Napit Karnaluksista, käly kävi siskonsa kanssa, en minä.
Välillä koin hienoista epätoivoa. Siinä kohtaa kun ohjeessa lukee "jatka reunasilmukoiden neulomista kaksinkertaisella langalla" ja jäät huuli pyöreänä miettimään miten niin "jatka" yksinkertaisellahan ne on neulottu tähän asti. Ja sitten tulee luettua se "neulontavinkki" joka kertoo että kaksinkertaisellahan ne olisi pitänyt tehdä. Niin ja tottakai tein molemmat kappaleet samaan aikaan. Lopulta päädyin siihen että purin kaikki viisi reunasilmukkaa molemmista kappaleista ja neuloin uudelleen kaksinkertaisella langalla. Etukäteen ajattelin myös kasaan ompelun olevan tuskainen juttu, vaikka neuloin hihat pyörönä. Yllätyin positiivisesti että ompelu tuntui sujuvan hyvin ja kasasinkin takin lähes yhdeltä istumalta.

Nyt on vuoden ensimmäinenkin työ viimeistelty. Kuvaan vielä saajansa päällä ja jos sitten joskus lähiaikona saisi tännekin kuvat.
Posted by Picasa

Ei kommentteja: