torstai 2. joulukuuta 2010

Joulukuun toinenSydännappeja! ja huomatkaa tuo ihana nappitarra kuoren päällä. Mielikuvitus laukkaa jo mihin kaikkeen näitä sydämiä voisi käyttää. Hämärässä illalla otettu kuva ei anna oikeutusta väreille vaan minkäs teet kun töihin mennessä on pimeää ja töistä tullessa on pimeää (varsinkin jos jää reiluksi puoleksi tunniksi kotimatkalla luuhaamaan lankakauppaan).


Tässä alkuviikosta ystävän pelastukseksi tehty lokerikko jossa sattumoisin 24 taskua ja ystävän pyyntöön sisältynyt "mä voin itse numeroida ne". Eli joulukalenteriksi meni. Materiaalina tilkkulaatikon aarteet (+ vähän kangasväriä ja leimasimia ja nauhoja) ja kirppikseltä tai jotain ostettu vihreä vakosametti. Ihan kankaana ostettu tällä kertaa. Se sattui olemaan valmiiksi esillä kun sille on myös muita suunnitelmia. Joo ostin kerralla reilummin...

Linkkinä tänään: Solmuopas, linkin sain Katiijalta kun valittelin etten osaa helmeillessä tehdä pitäviä solmuja. Sopii muuten vaikka silikoni- tai kumilangasta tehdyn nappirannekorun solmuapuriksi. Ne joustavat helmilangat on meinaan vihonviimeisiä solmittavia!

ps. Susu, siihen isompaan harmaaseen mahtuu sukankudinkin, pieneen punasen kaverina on aina sitten toinen pussukka jos kudin on mukana (mahtuu sinne kyllä vaikka pieni kerä lankaa ja virkkuukoukku jos vaikka virkkaa lumihiutaleita)
Posted by Picasa

1 kommentti:

Susu kirjoitti...

No huh huh. Mä olin jo huolissani et mihikä se käsityö laitetaan:-)

Sydännapit on herkkuja!