keskiviikko 1. joulukuuta 2010

Joulukuun 1. Nappeja!


Nämä sain tänään joulukalenterista. Tämmöiset pahviin kinnitetyt on jottenkin niin ihania! Noi tekstit vaikka ei niin hirveesti ymmärrä, tyyli ja ennen kaikkea ihanat napit!

Päivän katsaus aiempiin on myös nappeihin liittyvää:
Kassit nappikoristuksilla. Nämä mie tein jo kesällä vai olikohan alkysyksyä jo tuon punaisen kanssa.
Ohje on 1 hour bag (linkki), ja meni taatusti aikaa enemmän kuin tunti!
se keneltä tämä linkki on alkujaan peräisin, en muista. Mutta kiitän Kuumaa villaa -blogin Ziinaa, Liisaa ja kaikki ihania irkkikavereita jotkaa jakaa linkkejä.


Tämä harmaa oli ensimmäinen. Testiversio. Kankaat Alestalon palalaarista, harmaa ohutta ja talokuvioinen paksumpaa puuvillaa. Napit omasta nappilaatikosta. Koko siis ohjeen mukainen eli puolikas kaava piirrettynä A4-paperille. Muuten aivan mainio, mutta hihnasta joku unohti innoissaan vahvikkeen ja se on ikävän lörppö. Voisi joku viitseliäs irrottaa ja korjata asian.
Tälle naureskeltiin neuletapaamisessa kun tohkeissani selitin että tein tälläsen kun tarvitsin pikkulaukun johon mahtuu vaan kukkaro ja kännykkä... ja puolen litran vesipullo, nenäliinapaketti, varakassi ja huulirasva ja puoli omaisuutta hukkaan.

Sitten tein tämän, johon otin kaavan piirtoa varten A4 paperin ja taitoin ja piirsin kaavan siihen puolikkaalle. Eli oikeesti noin puolta pienempi kuin tuo ylempi. Nyt muistin myös vahvikkeen hihnaan ja tuo harmaa raukka saanu roikkua naulakossa melkein siitä asti kun tämä valmistui. Tästä tuli heti lemppariveska. Päällä kirpparilta ostettua punaista vakosamettista kauluspaitaa, sisällä suloista sydänkuviosta puuvillaa muistaakseni Eurokankaan palalaarista, napit omasta nappijemmasta ja väliin laitoin koko kassiin jotain varastosta löytynyttä vahvaa puuvillacanvasta tai jotain vastaavaa. Ja tähän mahtuu oikeesti vaan kukkaro ja kännykkä! (ja huulirasva, nenäliinoja, Mynthoneita ja ksylitolipastilleja rasiat, kalenteri ja muuta pientä tarpeellista sälää). Heijastin on Japanista ystäväpariskunnalta.

Ne messuilta ostetut magneettilukot varmaan päätyy tälläisiin. Kun ois kiva saada pari lisää eri väreissä...
Posted by Picasa

2 kommenttia:

Leena kirjoitti...

Voi sinä olet saanut noita vanhoja kangaspäälysteisiä liivin nappeja. Kuinka nostalgista!

Susu kirjoitti...

Voi että on nostalginen nappipahvi!

Tää heti huolestuneena miettii et mahtuukohan tuohon laukkuun sukankudin?