perjantai 5. marraskuuta 2010

Viikonloppuna messuille!

Viikonloppuna on messut Lahdessa, KÄTEVÄ & Tekevä 2010. Keitäs muita on menossa?

Muutamia viikkoja sitten hämmästyin positiivisesti kun sähköpostilaatikossani oli viesti Taito Hämeeltä, he kutsuivat minut messuille ja sain hakea lippuni Taitokeskus Velmasta. Kävinkin pitkästä aikaa siellä noutamassa lippuni, pitää myös muistaa käydä messujen jälkeen kaikessa rauhassa taas katselemassa mitä kaikkea sieltä löytyy.
Lahdessa asuville tai vieraileville vinkiksi, sieltä löytyy myös kotimaista käsityötä vaikka tuliaisiksi tai vieraille matkamuistoiksi. Jos et ole ennen käynyt, niin suunnista Vesijärvenkadun ja Sammonkadun risteykseen ja pyri sisäpihalle Siwan vierestä. Upea punatiilinen rakennus vasemmalla on Velman hallinnassa. Kauppakadun puolelta voi oikasta Sykkeen läpi, Euromarketin päässä olevasta ovesta sisäpihalle.

Tässä sitten todistusta että olen syksyn aikana tehnyt muutakin kuin palkkatyötä.



Löytyisiköhän messuilta tuollaisia nappeja lisää? Nämä sain pussukan tilaajalta tätä projektia varten (ja lisäksi paljon muita nappeja inspiraatioksi joista osa jäikin ihan omiin projekteihin). Kankaina taas sisällä palalaarin puuvillaa, ulkopuoli taitaa olla samoja kirpparilta ostettuja samettihousuja kuin yksi aiempikin ja lisäksi paksumpaa puuvillaa pohjassa vahvikkeena.
Posted by Picasa

2 kommenttia:

norsis kirjoitti...

Mä löysin tuollaisia ompeluaiheisia nappeja (oletettavasti samoja) Suomalaisen kirjakaupan askarteluosastolta! :) Taisivat olla Sinellin pussissa.

Katju kirjoitti...

Kerrassaan mainioita nappeja.