lauantai 27. marraskuuta 2010

Sukkia syksyksi


Nämä on näistä ensimmäisenä tehdyt, nuorimmalle saajalle.
Sukat ystävän tyttärelle, isosiskolle
Ohje
: Noviembre-sukat (Rav)
Lanka: Sandnes Sisu, tummanpunainen
Puikot: 2,25 mm
Koko: 18/20
Menekki: 25 g
Tuli aikas kivat, kuva surkea kun taas heräsin kuvaamaan juuri ennen pakettiin laittoa illalla.


Kummipojan jalat lämpimänä, Käärmesukat (rav) ja saapassukat
Ohje
: Käärmesukat Ullasta (rav) ja tavissukat
Erona Kiemurtelevan käärmeen sukkiin se, että meni vähän kantapää mihin sattuu toisessa sukassa joten molempien sukkien käärmeet on vasemmalla. Myös käärmeen kiemurtelun toteutin palmikonkiertoina, miellytti omaa silmää enemmän. Ja tietysti kokoa pienennetty ja muokattu silmukkamäärät sopivaksi langalle.
Lanka: molemmissa Järbo Garn Mellanraggi harmaaliuku, käärmeet Sandnes Smartia ja kirjailut jotain jämälankoja, saapassukissa lisänä harmaa Novita Nalle.
Menekki: 80g /sukkapari
Puikot: 3 mm
Koko: n. 33
Kummipoika soitti ja kiitti sukista kun oli postissa saanut. Oli jo käynyt VPK-harkoissa käärmesukissa, oli kuulemma IHANAT!


Omat ihanaiset merinosukat (rav)
Malli
: Froot Loops Knittystä (rav)
Lanka: Punta Yarns Merisoft Space Dyed
Puikot: 2,5 mm
Menekki: 54 g
Silmukkamäärää vähennetty, jotta istuvat napakasti jalkaan. Ihana malli, ihana lanka, nautinto neuloa vaikka aika hyvän aikaa menikin näissä. Taitaa pysyä kotisukkina, jotta säilyisivät mahdollisimman pitkään hyvinä ja ehjinä. Paitsi joskus pitää kyllä laittaa jalkaan muuallekin että pääsee näyttelemään kuin on ihanat sukat mulla...

Kaikki sukat aloitin sukkasadon aikana, mutta vain pienimmät valmistui... Vaikka on nämä muutkin ollu jo hetken valmiina. Ei vain ole työ ja rakennuskiireiden takia saanut aikaiseksi julkaista. Muutenkin saattaa pysyä pitkään tämä harvakseltaan päivitys. Työt jatkuvat ja toistaiseksi on ollut täysiä viikkoja. Lisäksi olemme saaneet hyvään alkuun omakotitalonrakennuksen joka kahmaisee oman aikansa myöskin, vaikka aika paljon on jäänyt miehen vastuulle. Yleensä minun päästessä töistä on jo sen päivän asiat hoidettu.
Posted by Picasa

1 kommentti:

maikkili kirjoitti...

ihanaisia sukkasia