maanantai 27. syyskuuta 2010

Pusseja ja kasseja kesältä


Ystäväni esitti toiveen pienestä sievästä olkalaukusta, eräälle pienelle sievälle neidille joka vie äidin laukun. Tälläinen lähti postissa neitille, jos sitten vaikka antaisi äidin laukun olla rauhassa kun on ihan ikiomakin.


Tämä meni lankojen osamaksuna koukuttajalle. Ihan Hirveä. Ei kyllä näy tuosta, mutta siis kankaassa on mustalla pohjalla punasia ääriviivakuvia Hirvistä. Pehmustettu ja mittatilauksena pitämään huolta kameran suojaamisesta. Tuo punainen nauhanpätkä esittää mielikuvitukseni tuotetta jolla pidetään huolta ettei pussi tipu kun kamera otetaan pois. Ei mikään ihmeellinen ilo silmälle, mutta toivottavasti tekee työnsä, eli pitää huolta kamerasta.


Tän valmistuminen vähän kesti. Melkein vuosi sitten (nolottaa...) tein vaihtokauppaa ystävän kanssa. Sain maikkililta kännykkäkoruja ja lupasin kassin vaihdossa. Ja minulla ei ole mitään mielikuvaa mikä kasseista piti mennä ja missä kassi nyt on, joten päädyin tekemään uuden. Ei tääkään kai hullumpi ollut? Ohje Japanista ostetusta kassikirjasta. Koko: sellanen reilu mihin mahtuu vaikka paitalangat.
Posted by Picasa

2 kommenttia:

Koukuttaja kirjoitti...

Hirvee pussukka on toiminut mainiosti ja se punainen nauhajuttu on loistava. Hetken aikaa töllötin tuota kuvaa, että hitto, mullakin on tollanen muistikirja ja läppäri, kunnes... :D

Kiitos vielä kaikista kolmesta pussista, ovat ihanoita ja ainakin nämä mulle jääneet on koko ajan käytössä :)

maikkili kirjoitti...

tää on käytössä