maanantai 27. syyskuuta 2010

Mihin katosi kuukausi?

Ja koko kesä? Ja puoli syksyä?
Työt vie aikaa ja se näkyy bloggaustahdissa. Yritän ryhdistäytyä ja esitellä kesällä ja syksyllä valmistuneita ainakin kerran viikossa. Jos sitten jossian vaiheessa pääsisi tilanteeseen, joss ei ole vanhoja esiteltävänä.
Nää kuvat tuskin yllättää ketään :D Mitäpä sitä addiktiolleen voi.
Vanha kunnon Sock Bag. Molemmat on tehty Koukuttajalle, ensimmäinen vaihtoparille lähetettäväksi toinen lahjaksi.

Tämä meni vaihtoparille joka saamieni tietojen mukaan pitää pinkistä ja norsuista. Mä lunastin eräät vihreät Sivillat koukuttajalta ja tää meni osamaksuna niistä. Mä rakastan näitä neulemaailman vaihtokauppoja! Kankaina pinkit farkut kirppikseltä, puuvillaa lähikaupasta (eli Alestalosta) ja kangasvaraston kätköistä jotain huonekalusamettia tai mitä lie. Pehmeä pinta ja napakka, paksu kangas, mun mielestä ihan omiaan aplikaatioihin, ei liesty ja pysyy ryhdissä ilman liimakangasta (mitä muuten pitäs hankkia).
Tää meni koukuttajalle ittelleen osana neulekavereiden yhteistä lahjaa. Koukuttaja mun tietojen mukaan pitää pinkistä ja kissoista. Ja jos en väärin muista niin piti myös tuosta edellisestä pussista. Joten tein sit pienemmän kopin kissoilla.

5 kommenttia:

Koukuttaja kirjoitti...

No kyllä tosiaan tykkäsin molemmista! Siinä vaiheessa, kun en ollut vielä tietoinen saavani omankin, oli tosi lähellä, etten "unohtanut" laittaa sitä norsullista vaihtopaketin mukaan ja jemmata omaan hyllyyn, josta "voi pahus sentään" sen olis voinut sitten ottaa omaan käyttöön. Mut nyt mulla on oma, vielä mieluisammalla kuvalla :) <3 Kiitos vielä! Ihan nappiosuma!

Sartsa kirjoitti...

Hauskasti kuvattu kissamaisuudet rinnakkain. :D

Emmuska kirjoitti...

Sulta saamani pussukkua on ollut kovassa käytössä. Miten olenkaan voinut unohtaa blogata sen :/

Päivi, Lankakomero kirjoitti...

Aivan ihana tuo kissapussukka, väri ja kaikki!

Jaana kirjoitti...

Tässä on se pussukka joka pitää minun ommella, tästä varmaan saan otettua ohjeetkin, neule on mukava kulettaa mukana tässä