lauantai 6. maaliskuuta 2010

Punanen taas vaihteleeTaas olen tehnyt vaihtokauppaa :D #neulonnalta tuttu irc-neuleystävä Pantoufle kyseli myös pussukoiden perään. Lapussani lukee toiveina "sininen/vihree, 2x7veikka mahtuu + toinen vetoketjullinen matkapussi (1x150g kerä), oudot otukset". Eli mun muistiinpanojen pohjalta päätyi kankaiksi vanhat farkut/farkkutakki, siihen aplikoitu otus ja vaihtoehtoesittelypuolena on sitten taskullinen puolisko, kokona on 22cm neliöt. Vihreistä raitapusseista lähti matkaa isompi. Sen malli on täältä (kiitos Ziina!). Pienempi on ensin tehty kokeiluversiona suoraan ohjeen mitoilla. Se jäi liian pienen koon ja jumittavan vetoketjun takia omaan käyttöön. Isompi on sitten tehty 24cm x 19 cm suorakaiteen ympärille, narunkin siihen laitoin ja sisätaskun. Molemmissa on muuten vuorina tumman vihreä lakanakangas.
Pantouflelta sain postissa jo hyvän aikaa ennen pussien valmistumista laatikollisen lankaa ja muutaman kankaanpalan vielä, niin ja upean kortin! Kaikki langat on jo jutelleet minulle, mutta kevään takia kai nuo vaalean vihreät ovat olleet äänekkäimpiä. Mitään ei vielä kuitenkaan ole ehtinyt niistä aloittamaan. Tässä taas kerran tunnen itse jääneeni plussan puolelle vaihdossa :)
Posted by Picasa

2 kommenttia:

Hanna kirjoitti...

Tosi kivan näköisiä pussukoita nämä, ja aiemmin ompelemasi. yritin kovasti vakoilla miten ne on tehty, mutta ainakaan tähän aikaan illasta en päässyt ohjeen jäljille...

Punanen kirjoitti...

http://crazylanea.typepad.com/fiberarts/2007/12/sock-bag-tutori.html
Tuolta löytyy ohjeistus, kuvallisena ja englanninkielellä selitettynä. Aina toisinaan muistan sen linkata, tällä kertaa en :) Hyvä että ihmettelit ääneen.