sunnuntai 19. huhtikuuta 2009

Askartelua


Nyt on tullut tehtyä sen verta koruja, että tarvitsivat jonkun säilytyspaikan. Tässä se sitten on. Taulu Anttilan alesta, pieniä askartelunauloja ja puuvillaista markiisikangasta luonnonvalkoisena. Naulat oisivat saaneet olla pikkasen ylempänä jotta pidemmätkin korut mahtuvat. Vaan on se kiva noinkin.
Tässä vielä miten se asettuu vessan seinälle, tuonne lehtikotelon taakse. Vuokrakämpässä en viitsi panostaa sisustamiseen, kun nyt on jo tontti omalle talolle ostettuna ja lähes joka päivä jotain projektiin viittaavaa tehdään. Toisinaan istutaan talopakettimyyjiä kiusimassa, joskus väännetään ilmaisohjelmilla konella keittiösuunnitelmia ja toisinaan jotain muuta.


Sitten tein tälläsen. Se on olevinaan pyöröpuikkokansio. Siinä on kirppikseltä ostettu kirja (Kaunis Häme - Det Ljuva Tavastland, sisukset meni askartelukäyttöön), sitten lakanakangasta päärmättynä liimailtu vähän sisuksiin ja kankaiden avulla myös aiemmin tehdyn pyöröpuikkosäilyttimen sisukset. Niin ja pari nauhaa ja taskua. Nauhoihin saa apupuikot kiinni ja takana roikkuu koukkuamiskoukku nauhoilla kiinni. Ihan kätevä, vaan ois kyllä pitäny suosiolla valita joku vähän paksumpi kirja, niinku joku tietosankirja tai joku... Tää ei mene kunnolla kiinni.
Posted by Picasa

Ei kommentteja: