torstai 5. maaliskuuta 2009

Valmista tullee!

Tässä on viimeinen hamsterityöni:
Lupasin jo vuonna 2008 rakkaalle kummitädilleni neuletakin synttärilahjaksi. Tänä vuonna synttärinä aloin kinuta mittoja. Malli oli yhdessä valittu jo aiemmin, Samus täytti vaatimukset yksinkertaisesta jossa on jotain jujua. Tätini halusi raglanhihat ja minä taas olin jo ilmoittanut että istutettuja hihoja en halua tehdä joten mie sitten muokkailin ohjetta niin että hihoista tuli raglanit.
Lanka on mummini ehkä 1980-luvulla hamstraamaa Neveda Sireneä, 100% villaa. Takin neuloin kaksinkertaisesta langasta 4,5mm puikoilla. Kiinnityksenä vetoketju. Lankaa takki söi 766g (koko L), joka tarkoittaa sitä että sitä riittää vielä mainiosti toiseen takkiin vaikkapa minulle itselleni. Oli ihana tehdä palmikoita, ihastuin niihin hirmuisesti. Näette siis tulevaisuudessakin täällä palmikkoneuleita.


Nämä kankaat taas ovat tulos vetoketjun ostoreissulta. Piti ostaa siis vain vetoketju tuohon yllä olevaan takkiin. Vaan kaupassa oli vähän muitakin asiakkaita joten ajattelin odotellessani vilaista palalaarin sisältöä... 


Nämä porkkanalaatikkovyyhdit mie ostin kramoxilta. Puikkolankaa! Äiti saa nämä jos lupaa neuloa niistä itselleen hienostelusukat. Siis jotkut muut sukat kun normitavikset joustinvarrella. Aion tyrkyttää muutamia Ullan ohjeita.
Posted by Picasa

2 kommenttia:

kramox kirjoitti...

tuo hirvikangas on ihanaa! <3

mursuliina kirjoitti...

kyllä kummitäti nyt ilahtuu :) koska helmeillään joukolla?!?!?