maanantai 2. maaliskuuta 2009

Helmeilyä helmikuulta
Katiijan kanssa tehtiin meillä tuossa päivänä eräänä hieman helmitöitä. Niin innolla että unohtui jopa jäätelön syöminen!
Tässä kuvassa vasemmalla on ne Katiijan lupaamat siat. Ne ovat massailuni tuotoksia. Possuissa on kiinni korvakorukoukut, minulla ne toimivat kätevästi sekä kerros- että silmukkamerkkeinä. Kuin myös lampaat ja hematiittihelmiset oikean reunan kaunistukset. Sitten on ihan tavallisissa vieherenkaista (kalastusosastoilta) ja korupiikeistä tehdyt silmukkamerkit, helmet jostain lasihelmisekoituksesta, punasen teini-iän posliininmaalausharrastuksesta (joihin lisätty asennetta mustilla helmillä, valkoisilla mukaoikeilla helmillä täydennettynä ne oli kukkahattutäti-malli). Sitten vielä mukana ylärivissä mun ihana punainen kerrosmerkki papukaijalukolla.
Alhaalla on vasemmalla mukanoppa ja naama, puuhelmiä, sitten massatiput ja viimeisenä ihana lahja Katiijalta, kauniit punaset puuhelmimerkit.

Tämän myös sain vihdoin aikaan. Ainakin 2,5 vuotta on siitä kun Sveitsin reissulla Zürichissä kummitädin kanssa löydettiin helmikauppaan ja ostin pikkuisia ja kauniita hienouksia "amulettikorua" varten. Harmittelin sitten ettei ole rannekorua johon helmet kiinnittäisin ja sitten muistin vanhan suosikkini joka minulla oli jo lapsena. Nyt tuunasin siitä entistä mieluisamman. Helmet kiinnitetty renkailla, ohuella hopealangalla ja korupiikeillä.
Posted by Picasa

3 kommenttia:

Sinikka kirjoitti...

Ihania silmikka merkkejä:)

äiti-puffa kirjoitti...

Ihania. Nythän mä hokasin: mähän kerjään päästä sun oppiin, kun itsekin himoitsen tehdä muutamat silmukkamerkit, ja pelkään että helmeilymopo pääsisi karkaamaan käsistä issekseni tusatessa...

mursuliina kirjoitti...

voidaan pitää joukkohelmeilyt! määki voin osallistua ja mulla on kaikenlaisia helmiä ja könttejä jo varastossa, mutta muista tarvikkeista en sitte ymmärräkään mitään. mitä korupiikkeja ja muita hörsöjä...

mut hei.. en pääse ensi tiistain tapaamiseen. plääh. joudun olemaan töissä. olin kyllä jo viikkoja sitten ilmottanut, että mulla on menoa, mutta huoh! jos pia osais valita mulle sopivan kissayksilön tai katotaan myöhemmin? haluutko ehkä vaihtaa sen helmiin, jos mulla vaan on jotain sua kiinnostavaa? vai kolikoihin vai mihi :D

näin sut öö tiistaina kramoxin kanssa mariankadulla. istuin pakettiautossa ja heiluin kuin mikäkii, mutta ette huomannu hih.