sunnuntai 29. maaliskuuta 2009

Lapasesta karannut

Silmukkamerkkien teko nimittäin. Näitä on nyt vähän paljon ihan omaa käyttöä ajatellen.


Suurimmassa osassa on neljä tavallista, halkaisijaltaa ainakin 6mm puikkoihin menevää rengasta silmukkamerkeiksi ja yksi papukaijalukolla varustettu kerrosmerkki, joka toimii ohuemmille puikoille myös silmukkamerkkinä.

Vasemmalla ylhäällä sekalainen vihreä setti. Ei tietoa kenelle.

Ylhäällä keskellä vaaleanpunainen setti, tehty siksi kun helmet olivat niin ihania (mie en oo tykänny vaaleanpunaisesta viimeiseen 15 vuoteen, ainakaan, mut nyt taas tykkään, outoa). Ei tietoa kenelle.

Oikealla ylhäällä puuhelmisetti pienistä ruskeankirjavista helmistä. Kaikki tavallisia silmukkamerkkejä. Luulen että osalle on saaja tiedossa, mutta en ole varma onko kaikille.

Keskellä vasemmalla on lasihelmipalloja, viisi tavallista silmukkamerkkiä. Teen ehkä kuudennen. Ei vaan tietoa kenelle.

Keskellä keskellä puuhelmikukkasia, kaksi violettia, kaksi punaista ja kuvasta pudonnut valkoinen kerrosmerkkikukka. Kukakohan nämä haluaisi?

Keskellä oikealla vihreä lasihelmisetti, pikkuisia sydämiä ja muuta. Nämä taitaa lähteä serkkua ilahduttamaan. Samalle serkulle joka sai aiemmin vihreän samettisen neulepussukan kultaisella noutajalla varustettuna. Vastaavia kuin nämä vihreät, olen tehnyt itselleni muutaman punaisena.

Alhaalla vasemmalla ja keskellä on samal puuhelmisetti, ihana, mutta kun mulla on jo paljon. Eli siis näillekkään ei ole saajaa tiedossa.

Kuten ei myöskään punaiselle puuuhelmisetille oikealla alhaalla. Näitä on ihana tehdä, mutta kohta voin kylpeä merkeissä ellei joku auta mua. Oiskohan sinulla jotain ylimääräistä kivaa minulle? Jos mie vaikka laittaisin sinulle jonkun setin?

Tuli Katiijan kanssa vähän käytyä helmiostoksilla. Näitä ehkä tulee vielä lisääkin jos vaan tiedän kenelle tekisin.
Posted by Picasa

4 kommenttia:

AnneM kirjoitti...

iik noi kukat!! Kelpais mulle!

Äiti-puffa kirjoitti...

Kommentoin jo Katiijallekin: himpura, kun en taaskaan pääse vertaistukiryhmän kokoontumisajoihin helmeilemään. Sopiskohan teille joku ilta? Voisitte tulla vaikka meille, keskustan tuntumassa kun asustelen.

PepSun kirjoitti...

Oh vaal.punaiset neliöt <3<3

Punanen kirjoitti...

Nyt on sitten jo kukat jemmattu Annea varten ja vasemmat ylänurkan vihreät lähteny samassa kuoressa vaaleanpunasten kanssa maailmalle ja osa ruskeista puisistakin. Ja mie odottelen postia :D