torstai 26. maaliskuuta 2009

Askartelua


Tässä on maanantain tulos. Paitsi että nuo korvikset on jo aiemmin tehty :D.
Korviksista kaksi oikeanpuolimmaista paria jäi viikonlopun mökkireissulla veljen vaimolle. Vähän niinkuin valmistujaislahjana, valmistuu diplomi-insinööriksi.

Muut on sitten oikeasti maanantain tuotosta. Ensin aloin tekemään nappirintamerkkiä erään kirjan innoittamana. Pohjana on vähän vahvemmasta hopeoidusta kuparilangasta väännetty rinkula jossa on pari poikkipuuta. Sitten aloin ohuemman metallilangan kanssa vääntelemään siihen nappeja kiinni. Sävy napeissa on väärä, punainen hiusklipsu taas näyttää punaisten nappien sävyn oikeana. Aurinko pääsi vähän vääristelemään. Hiusklipsu sitten piti myös saada samaa mallia ja kun olin punaisen tehnyt, piti saada myös vihreä... Ne on myös tehty samalla idealla. Pohjaan vain kiinnittelin ohuella metallilangalla nappeja. Punainen on ollut maanantaista asti päässä joka päivä.

Muistakaa moikata jos näette tuollaisen tumman villakangastakin ja siinä nappirintamerkin kävelevän vastaanne joku päivä!
Se oon ehkä mie.

Oon mie neulonutkin mutta kaikki on kesken. Kun mie oon kans purkanut. Ja neulonut uudestaan. Ja kärsinut innostuksen puutteesta ja hirmuisesta uusien aloittamisen himosta. Ja idiotimista. Oli tooooosi fiksua valita sähköistämättömälle mökille neuleeksi pipo MUSTASTA langasta. Toooooosi fiksua.
Posted by Picasa

2 kommenttia:

nbalike kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.
Maikkili kirjoitti...

ihanaa lisää helmihulluuteen hurahtaneita, tulen tapaamiseen puolentoista viikon päästä ainakin käymään