maanantai 2. helmikuuta 2009

Valmista! (BÄÄÄTMÄÄÄN!)


BÄTMÄN-SUKAT (joo se kirjotetaan äällä)
Malli: sukulaisen ideoiman, minun toteuttama
Langat: harmaa Fabel, musta Sisu, keltainen mysteerijämä
Puikot: 2,5mm
Koko: molemmat noin 30 tai niillä main, toiset tarkoituksella himpun isommat
Grammoja: 58g/pari
Aloitin sukat jo hyvissä ajoin tammikuussa kun taas saatoin neuloa. Kyseessä oli tilaustyö sukulaiselle, sukat menevät hänen kummipojalle ja pojan veljelle. Yhdessä piirtelimme ja ideoimme ja minulla sitten pyöri piirtelyt silmukoiksi. Yhdessä kävimme lankakaupassa ja sukulainen aukoi kukkaroaan ja mie hiplasin lankoja. Ensimmäinen pari oli vähän sukua sudelle, kooksi tuli 34 enkä ollut mallin toteutukseen tyytyväinen. Uusi reissu lankakauppaan jotta langat riittäisivät ja sitten seuraava pari puikoille. Ja johan toimi. Ja sitten sama uusiksi. Tänään vaihtoivat sukat Korialla omistajaa kesken neuletapaamisen ja kuulemma jatkoivat illemmalla vielä niille joiden jalkoihin sukat on. Odottelen uutisia ja uusia kuvia sieltä :) Mie olen tyytyväinen ja tilaaja oli tyytyväinen.

KEITTIÖPYYHE
Tää on miun eka hamsterineule tänä vuonna.
Malli: Katiijalta opittu pitsi
Lanka: Novita Bambu
Puikot: 3mm
Koko: n. 22cm x 22cm
Grammoja: 22 g (saan siis toisenkin samasta kerästä)
Tämä varmaankin menee huomenna äidille. Äiti pitää oranssista ja lankaa ostaessani päätin tehdä hänelle "tiskirätin" siitä. Toivon että menee käyttöön jonkin sorttisena siivouspyyhkeenä.

Seuraavan hamsterityön silmukat loin korialla kun edellä mainittu pyyhe oli saatu puikoilta. Ja sitä seuraavan varmaan huomenna. Katsotaan kumpi niistä tulee valmiiksi ensin :).
Posted by Picasa

2 kommenttia:

Aurora kirjoitti...

Voi vitsi, Bätmän-sukat!! Tommoiset pitää tehdä jollekulle! :D Voisi myös ideoida Teräsmies- ja Hämähäkkimies-sukkia... paitsi ettei Hämiksellä ole viittaa. :/

Hisk It kirjoitti...

Buahaha! Ihan loistavat sukat! :D