sunnuntai 28. joulukuuta 2008

Olen ollut kiltti

Tai ainaskii joulupukki oli luullu niin.

Tämä tuli Saijjalta #neulonnan joululahjavaihdossa. Bambuiset sukkikset on ihanat ja mulla ei oo vasta kun yhdet ja oon niiiiiin kaivannu lisää. Fabeleistä päätin tehdä ittelleni säärystimet (malli hukassa, mutta luultavasti aika perusjoustinta tms. matka-/telkkarineuleena kun kädet kestää). Mulla on jo noista sukat ja tykkään niistä. Vihreitä säärystimiä mulla ei ole ja olen sitä monesti harmitellut. Nyt on sit langat niihinkin :).

Samaisessa joululahjavaihdossa sain paketin myös kramoxilta. Päivää ennen parien julkistamista kramox pohti jos tekisi kirjoneulelapaset vaihtopareille ja vakuutin et mie ainakin tykkäisin et kannattaa tehdä. Seuraavana päivänä pääsin kertomaan sitten toivevärit ja lapasen mitat, ihan oma-alotteisesti :D. Lapaset on ihanat, kramoxin värjäämää Fabelia ja Regiaa ja upea kuvio ja just sopivat. Ovat keränneet joulun aikaan kehuja monilta. Silmukkamerkit on söpöjä (vaikka kyllä sanoin että niitä on tarpeeks niin ainahan niitä hukkuu johkin). Ja sit mie pääsen reaktiivivärillä (punasta!) harjottelemaan ittekkin värjäämistä.


Tämän paketin sain ihan kiltteyttäni tädiltä. Siihen kuului myös Vihreän vyyhdin lahjakortti, tilaan varmaan jotkut paitalangat ittelleni ja ehkä puikkoja myös. Muut löydöt taitaa olla kirpparilta. Vääntymättömiä takuuvarmoja metallipuikkoja (en vielä mitannut kokoa), Mary Oljen vuodepeittokirja ja uusi tuttavuus Aino Hausmannin Neulemalleja jossa on ainakin ihania kirjoneulemalleja. Kirja on vuodelta 1946. Ja lisäks kätevä pikkunen pussukka (tädin omaa tekoa) ja mun lempparisuklaita :).


Nämä sain äidiltä yhtenä lahjana. Kokoa sen verran kun nukkekodin käsirasvalla ja sinapilla pitääkin! Söpöt ja ihanat ja päätyy varmasti nukkekotiin kunhan saan sen sisutusvaiheeseen.
Posted by Picasa

2 kommenttia:

Sartsa kirjoitti...

Ei voi olla iso makkarakaan noin pienelle sinapille :D
Hyvää uutta vuotta!

makepeace75 kirjoitti...

Mukavaa ja tuotteliasta uutta vuotta 2009!