lauantai 29. marraskuuta 2008

Omituisuuksia


P1060296
Originally uploaded by punanen
Äiti-puffa jo aikaa sitten haastoi minut paljastamaan omituisuuksiani.

Tehtävänanto: "Paljastan viisi omituista tapaani. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä , jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä."

1. Mun mies tuoksuu hyvälle ja mie välillä (miehen mielestä usein) nuuskuttelen sen tuoksua samalla kun halin. Siitä on tullu meidän keskinäinen vitsi, että mie kuulemma imppaan sitä. Mieheni tuoksu on mulle rakas ja rauhoittava.
2. Napit tulee olla järjestyksessä. Jos värikynät on rasiassa niiden tulee olla järjestyksessä. Värien mukaan. Ehdottomasti. Sekainen nappirasia on jotenkin ihana mutta ehdottoman ärsyttävä ja aiheuttaa suuren halun järjestellä napit värin mukaan. Niiden kuuluu olla ehdottomasti niin.
3. Järjestelmällisyydenpakkoa löytyy myös siitä missä järjestyksessä astiat tulee tiskata ja miten laittaa kuivauskaappiin. Ensin kaikki lasit ja mukit, sitten ruokailuvälineet, sitten lautaset jne. Nyt ei onneksi enää tarvitse kaikkea tiskata käsin. Mökillä kuitenkin sama pätee yhä. Ja astiakaappiin ne sitten laitetaan MUN tavalla eikä miten sattuu. Mies oppi aika nopeesti.
4. Tämä on jo vähän mennyttä juttua, mutta en mie tunnista muita omituisuuksiani. Kirjani olivat ennen kirjahyllyissä (kyllä, kaksi noin 1,8m korkeaa hyllyä täynnä kirjoja) aakkosjärjestyksessä ja tietokoneella oli tiedot kaikista kirjoista. Samaan malliin kuin kirjastoissakin, oli nimi, kirjailijan nimi, mahdollisen kirjasarjan nimi, julkaisuvuosi ja mitä muuta lie. Nyt kirjat on järjestetty sarjoittain ja "tyyleittäin" eli lastenkirjant yhdelle hyllylle ja tietokirjat toiselle jne.
5. Mä jään koukkuun tosi helposti. Siis esimerkiksi johonkin tietokonepeliin. Tai johonkin neuleeseen. Ja sitten pitää pakkomielteenomaisesti saada pelata/neuloa koko ajan. Kaikki uusi viehättää niin että pakko saada koko ajan tehdä ko. kivaa juttua. Niinkuin nyt ne neulepussit. Erittäin addiktoiva juttu. Tai Facebook ja sen pari peliä. Tosin pääsen kyllä sitten yleensä melko pian eroon kun innostun muusta jutusta. Alkoholia en juo enkä polta tai mitään muitakaan päihteitä käytä (enkä tule käyttämään) joten niihin tämä ei liity mitenkään. Mun "päihteitä" on neulominen ja lautapelit jne.

Haastettavat katson hieman myöhemmin. Jos joku omituinen haluaa haasteen, sopii siitä mulle ilmoittaa :).

Kuva piristeenä ettei tule kuvaton postaus. Täytyy tunnustaa että kuva on lavastettu, mutta unista kissaa ei vahingoitettu kuvaustilanteessa. Yleensä unikaverikatti on se joka saa pahiten turkkiinsa kun tulee riehumiskohtaus tuolle isommalle.

3 kommenttia:

Tiina kirjoitti...

Tuo hajujuttu on hyvä merkki. On tutkittu, että haju kertoo, onko kumppani sopiva. Ihmiset eivät vaan huomioi tarpeeksi aistejaan. :)

meflen kirjoitti...

Heh, hajujuttu oli hauskin. Mutta toisaalta hoksasin, että minulla on vähän sama, joskaan ei ihan noin vahvasti. Tykkään painautua poikakaverin lähelle, koska tuoksukin tuo turvallista oloa... Tietysti halaamisen lisäksi.

Jenni kirjoitti...

Lisäsit mut Ravelryssä kaveriksi (Luscinia), niin tulin tänne tutustumaan. Hauskaa, että kohta viisi sun omituisuuksista sopisi sanasta sanaan myös muhun :)