perjantai 21. marraskuuta 2008

...ja shoppailtua ja muuta

Nämä on oikeesti kaikki vaihdettu toisten kanssa tavaraan, lähinnä ompeluksiin. Ja noista punasista alpakoista on ompelus vielä lähettämättä. Ja jotain takuulla puuttuu vielä kuvasta. Ainakin mä luulen niin.

Nämä sit mä myönnän ostaneeni. Eikun en kaikkia. Vihreät ihanuudet oikeassa reunassa (sisältää 60% villaa 35% alpakkaa ja 5% kai soijaa) on pehmeitä tuliaisia kummitädiltä Sveitsin matkalta. Sitten se kangas pomppasi mukaan kun tapoin aikaa Eurokankaassa. Kirjan tilasin samaisen tädin kautta Juju-kerhosta. Ja loput on sieltä messuilta, vähän silkkisälää ja merinoa luksuskehräyksiin. Kissasukkalankaa ja hahtuvaista kissaa, bambua ja kerijä. Enkä sit oo vielä kaikki lankoja kotoa keriny. Aika paljon kyllä...

Ja kaikki on jo laitettu piiloon kaappiin ettei mies näe kaikkea uutta kerralla ja järkyty kotiin tullessa.

AINII!

Jos joku tietäs mistä saisin Hanna Jaacksin kirjoittamaan Nyt neulomaan! -kirjan niin oisiin niiiiin kiitollinen.

Ja kaveri kaipailee hiekan väristä tai luonnonvalkoista Tango Fania kerän tai pari ja niitäkin saa sitten mun kautta tarjota.

4 kommenttia:

Nna kirjoitti...

Kaikkia ihanuuksia sinulla onkin..

Ultsi kirjoitti...

Voisin luopua omasta Nyt neulomaan -kirjastani. En kyllä yhtään osaa sanoa hintaa, voit tarjota jotain. Laita viestiä ultsinmeili at yahoo piste com jos kiinnostaa.

Helmis kirjoitti...

Kiitos!! Suloinen söpöminisukka tuli eilen postissa ja on jo käytössä.
Barbinjalkaankin sitä jo sovitettiin, mutta omin sen kuitenkin itselleni takin rintapieleen :). Ihana!

marsu kirjoitti...

Mie oon laittanut kyllä sukastani kuvan blogiin mutten ole muistanut käydä kiittämässä :-/ Siis hirmuisen iso kiitos ihanaisesta rintakorusta!
KIITOS!