tiistai 21. lokakuuta 2008

Addikti

Tällänen lähti tänään Tuille. Se laitto kuulemma postiin jonkun jutun jonka sisältöä postissa luulivat tyynyksi.

Olin neuletapaamisessa tänään Lankakauppa Heinissä. Tuntu taas niin kivalle kun polki kotiin hymyillen ja mietti et kuinka kiva taas oli jutella teidän muiden kanssa. Päivien piristys on neuletapaamiset, blogien lukeminen ja irkkaaminen #neulonnalla. Kuinka paljon köyhempi mun elämä oiskaan ilman neulomista ja sen mukana tuomia ihania tuttavuuksia? Todella paljon!

Tänään ihanat kanssaneulojat tapaamisessa kiusas et oon tosi pahasti epätoivonen rannevammani kanssa kun alan vääntämään neulenukella jämälangoista hiuspompuloita. Tästä nyt vaan tuli kivan näkönen ja löytyy helpommin kun pienet ja mustat. Ne on aina hukassa. Tässä on sisällä pätkä pyöreetä kuminauhaa varastoista. Just sopivan pitunenkin tuli ihan tuurilla. Lanka taitaa olla Mandarin Petitin jämiä. Tahtoo lisää!

p.s. mulla ja kramoxilla lähti mopo käsistä tänään Nastolassa Luhdan tehtaanmyymälässä. Eihän mun tartte kertoo enempää kuin että kankaat oli euron metri ja siellä oli kans kivoja nauhoja ja muuta ja että se kassi oli aika painava? Mutta mulla oli vaan yks kassi niinku kramoxillakin.

2 kommenttia:

makepeace75 kirjoitti...

Ihania pussukoita! Minäkin voisin tahtoa. :o) Otatko yhteyttä.

Mustikka kirjoitti...

Ihania pussukoita. Teetkö ihan omalla ohjeella, vai jollain valmiilla mallilla?