lauantai 6. syyskuuta 2008

Sukkasatoa

Laiska ja väsynyt minä, jos luit jo Sukkasadon Heinäladon postauksen, pomppaa suoraan postauksen toiseen kuvaan ja jatka siitä, tämä on suora kopio.Punasen ekat sukat:

Jo muiden aiemmista postauksista tutut junasukat.

Molemmissa lankana Schachenmayr Merino, 100% merinovillaa (ihan superpehmeää!)
Puikkoina 3 mm bambusukkikset
Neulottu osin junamatkan aikana välillä Lahti-Lappeenranta (tai toiseen suuntaan)
Tumman siniset ohjeen mukaan, tuli vähän isot eli ehkä jotain 2-vuotiaan kokoa...
Lankaa kului niihin 45 g.
Valkoiset on sovellettu eli 9 krs joustinta, 3 krs nurjaa, 3 krs oikeaa, 3krs nurjaa jne. Silmukoita oli 8 puikolla eli yhteensä 32. Lankaa kului niihin 27 g ja ne on ehkä oikeasti vauvakokoa.
Sukat menee varmaan molemmat "lahjalaatikkoon". Vauvoja on tullut ja tulossa lähipiiriin (ja ehkä joku reilun vuoden sisään saa jalat kasvatettua noihin isompiinkin sukkiin) joten eiköhän niille sukille omistajat löydy. Lanka on superihanaa, joten varmaan menen sitä santsaamaan kauppaa ensiviikolla (eihän kerrota mun miehelle eihän?).
Kesken kolmannet sukat. Tällä kertaa minulle ja oikeaa kokoa (!). Polvisukat, ihanan ohuesta langasta ja ihanaa väriä. Ensiviikolla sitten kuvia valmiista sukista. Kyllä, aion saada ne valmiiksi pian.
Tuossa eräänä päivänä kuului olohuoneesta ensin maukaisu , johon vastasin ja kysyin "mitä". Sitten kuului rysäys vai miten lie sitä ääntä pitäisi kuvailla. Mennessäni katsomaan näky oli seuraava...

Haluisko kukaan tollasta kasvia? Ois kolme oksaa juurtumassa, haku Lahdesta. Se katkeaa helposti. (EDIT: mä lupasin ne pois toiselle bloggaajalle) Meillä on viherkäpälä harventanut kasvia niin että sitä on jo kahdessa ruukussa ruukut täynnä. Kissan tavoitehan oli tämä:
Se yleensä seisoskelee nojatuolin selkänojalla ja maukuu aivan kuin kysyäkseen "saanko tällä kertaa mennä". En tietenkään nähnyt missä kissa maukuessaan oli, mutta luulen sen taas kysyneen ja koska en sanonut "EI" niin sehän oli silloin kyllä ja kirjahyllyn päälle sai yrittää kiivetä, köynnöstä pitkin tietenkin...

2 kommenttia:

kramox kirjoitti...

kukkia! mulle kukkia!
tollasta köynnöstä <3
(ei, mulla ei oo kotona abaut 40 purkkia mistä kasvaa jotain..)

MysteryKnitter kirjoitti...

Voi kissa minkä teit...*ei tiedä, nauraako vai itkeä, mutta tällä hetkellä nauraa, varmaan tuolle sinun keskustelullesi kissan kanssa* Hyvä, että kasvi, tai ainakin osa siitä, pelastui ja pääsi uuteen kotiin.