lauantai 27. syyskuuta 2008

Paketteja :)

Mie sain eilen kaksi pakettia. Postitäti soitti ovikello ja toivotti hyvää huomenta. Ensin huomasin paksumman ja sitten sen toisenkin. Ihanaa!

Vasemmalla olevan kortin ja kerän alpakkaa sain ennulilta erään päänhänpiston seurauksena. Valitin #neulonnalla että haluan tehdä koukutun peiton langanlopuista pannulapun koukkuamalla, mutta meillä on tarpeeksi pannulappuja. Ennuli ilmoitti että heillä olisi käyttöä pannulapulle. Pyysin sitten osoitteen ja lähetin lapun ennulille :) Ei mun siitä mitään pitäny vastalahjaksi ottaa, mutta en mitenkään voinut ihanasta alpakasta kieltyätyä kun sitä sitten ennuli tarjosi... Kuvat siitä patalapusta alempana.

Oikeanpuoleinen paketti on Hokkapokan Annilta. Osallistuin aiemmin hänen blogiarvontaan. Sieltä sitten napsahti elämäni ensimmäinen blogiarvontavoitto ja ihanassa paketissa oli sukkalankaa (sopivasti sukkasatoajaksi) ja teetä ja herkkuja.

Monsteria kiinnosti lahjat kanssa. Etenkin villa ennulilta tulleessa kortissa. Huomasitko muuten kissan viikset edellisen kuvan vasemmassa reunassa?


Tässä sitten tämä Koukuttu patalappu. Koukkusin tällä kertaa toisella tyylillä, josta tulee tälläistä sileän neuleen näköistä pintaa. Ohjeet löytyi täältä. Tämän koukkuamisjutun nimi on siis tunisian knit stitch. Youtubestakin kannattaa videoita hakea hakusanoilla "tunisian crochet". Pannulapusta tuli todella paksu ja napakka, paksumpi kuin peitosta jonka tein perustyylillä ja samasta langasta ja samalla koukulla. Eli suosittelen tätä tyyliä lämpimästi patalappuihin. Hauskaa oli lanka meni melkein viimeistä metriä myöden.