maanantai 11. elokuuta 2008

Pinaattitunika ja Ropecon (ja lankaa)

Nyt on kotiuduttu Ropeconista ja oltu jo päivä töissäkin ja nukuttu parin tunnin päikkärit  huonosti nukutun yön jälkeen.  Jos satuit itsekin olemaan Ropeconissa ja muistat nähneesi tämän näköisen tyypin (perjantaina ja lauantaina vähän pirteämmän näköisenä) niin laita kommentti :). Conissa vietin suurimman osan ajasta pelaten minulle uusia lautapelejä, joita jäi taas vieläkin paljon pelaamatta. Genial varmaankin muuttaa meille lähitulevaisuudessa, oli sen verran koukuttava peli jota vielä ehtii kiireempänäkin iltana pelata pelin tai pari. Taivaan pilarit tuli myös opittua, se toivotavasti saadaan lähitulevaisuudessa lahjaksi. Monia muitakin hauskoja (ja vähemmän hauskoja) tuli testattua. Lisäksi istuin useamman tunnin hoitamassa lautapelien lainausta miehen ja muiden kanssa, sekä selittelin samalla pelien sääntöjä niitä lainaaville. Vuoden päästä uudestaan!

pinaatti1

Kuvasta onkin sitten muutakin kerrottavaa, joku ehkä huomasi jo kisulaukun, se ei ole saanut vieläkään vuoria, mutta on ollut koko ajan käytössä. Samalla puolella roikkuu neulepussi, neuloin lautapelien pelaamisen ohessa Lehmusta punaisesta woolista. Se edistyi ihan mukavasti. Jos ei lasketa sitä, että la-su yönä joskus puoli kolmen maissa purin kaksi kerrosta ja ainakin kertaallen karkasi silmukoita ja muutamia virheitä tuli korjailtua vähän ei-niin-hyvin. Muistiin ensivuodelle "älä neulo aamuyöllä samaan aikaan kun yrität opetella ja pelata uutta lautapeliä".

Ja mitä mulla on päällä? Mun ihana uusi rakas Pinaatti-tunika!
Ohje on Lankakauppa Heinistä saatu moniste, Kirsi Pussisen suunnittelema Pinaattitunika. Muuten ohjeen mukaan, mutta helman pidennykset tuli peilikuvana kevyen lukuhärön takia. Niin ja helma on lyhyempi, riitti siten 450 g Sirdarin Just Soyaa ohjeessa suositellun 500g sijasta. M koko on kyseessä. Muuten aivan ihana, mutta hihat on vähän hassut tavallaan. Mutta tykkään. Lanka on superihnaa ja ilman kummitädiltä synttärilahjaksi saatua lahjakorttia tuskin olisin raaskinut langaksi Just Soyaa ostaa. Mun uus lempivaate. Tykkään hirmusesti hameista, mutta kun usein pyöräilen (ja myös palelen herkästi) ei hameita paljoa tule käytettyä. Tämä on sitten sopivan hamemainen jota voi käyttää pyöräillessa ja ei palella kun on housutkin jalassa. Muuten perjantaina juuri ennen Ropeconiin lähtöä päättelin viimeiset langanpäät :D.

Sitten tuli vähän ostettua lankaa. Tilattiin Kramoxin ja IinaKraakin kanssa RosaMatildasta lankaa. Tehtiin kimppatilaus kun oli niin houkuttelevat tarjoukset. Mie hoidin käytännön puolen ja sitten sinä päivänä kun paketti tuli, oli mokoma Kramox kertonut Lankakauppa Heinissä olevan alennuksessa minun väristä Sandnesin Alpakkaa ja niinhän siinä sitten kävi että matka postiin kulki Heinin kautta. Alpakasta tulee mulle varmaan slipari ja kaksi vaaleampiraitaista muuttunee polvisukiksi minulle ja kolmas tummempi joksikin muiksi sukiksi.

langatelo08

Ei kommentteja: