lauantai 7. kesäkuuta 2008

Matkakuulumisia

Vajaa viikko sitten kotiuduimme miehen kanssa matkalta. Kymmenen päivää reissussa, kahdeksan maata ja satoja kilometrejä junassa. Lento Milanoon Italiaan, junalla Luzerniin Sveitsiin, sieltä Pariisin Ranskaan, muutamia tunteja Luxemburgissa, yötä Brysselissä Belgissa, Amsterdam ja Utrecht Hollannissa, yöjunalla Saksan läpi Kööpenhaminaan Tanskaan josta lensimme kotiin.

jokaisen blogipostauksen yhteydessä. Parilla sanalla sanoa UPEA MATKA! MatkKuvia tuli useita, ne pitää vielä käydä läpi ja varmaankin tulee sitten aikanaan syötettyä kuvat nettiin ja linkattua tänne blogiin. Ehkä saatte tulevaisuudessa aina jonkin "matkamuiston"aseuralainenkin paras mahdollinen (tuleva aviomies). Seuraavassa muutamia kuvia matkalta ja viimeajalta. VAROITUS: pitkä postaus (mutta paljon kuvia).
Lankaostokset Utrectissa olevan lankakaupan alelaarista.
Revontuli tällä hetkellä. Näin paljon neuloin junamatkoilla :). Nyt se saa marinoitua syksyyn kun on kesäneuleita puikoilla ja tulossa puikoille.
Tällaisen paketin katsastimme kissan kanssa ennen kuin kissa lähti mun iskälle hoitoon ja me reissuun. Ehdin juuri hakea paketin, erotella kummitädille menevät osat ja siinä se. Tein siis tilauksen Villa Laurilaan kun päätimme kummitädin kanssa opetella kehräämään. Vielä en ole ehtinyt kokeilla, mutta aiheesta olen jo lukenut tämän viikon aikana enempi ja vähempi. Ehkä huomenna ehdin?
Samainen ihana kummitäti muisti myös syntymäpäiväni. Sain neulekassin, sitä tuli jo testattua Minimarkkinoilla. Neuloin siellä pöydän takana kun oli vähemmän sakkia. Tosi kätevää kun langat ei ole missä sattuu. Lahjaan kuului myös upea kortti jonka taakse oli kirjekuoreen piilotettu toinen aivan ihana lahja; lahjakortti Lankakauppa Heiniin!

Ei kommentteja: