sunnuntai 18. toukokuuta 2008

Keikahtaneita varjostimia ja muuta miniä

NUKKISKLUBIN TUOTOKSIA

Tapasimme nukkisklubin kanssa tänään tätini luona. Hän oli valmistanut malliksi meille lampun (vasen yläkulma). Ohjeiden jälkeen hän päästi meidät kaksi muuta upean helmivarastonsa kimppuun. Kaikki kolme meistä sai aikaan vielä kaksi lamppua lisää. Jostain syystä sain lamppujeni oheisominaisuuksiksi keikahtaneita varjostimia ja pystyssäpysymisongelmia. Minun tekeleitäni ovat alhaalla vasemmalla oleva vihreäjalkainen Keikaus ja ylärivissä toisena vasemmalla oleva oranssijalkainen Horjahdus.
Osa lampuista päätyy myyntiin Miniatyyrimarkkinoille Lahteen. Näemme siis porukan kanssa seuraavan kerran 7.6. markkinapöydän takana. Toistaiseksi kummitätini taitaa olla ainoa, jonka aikatauluissa inspiraatio on kohdannut idean ja vapaa ajan ja saanut aikaiseksi jotkin myytävää. Herkkupaloina ohessa viimevuoden Miniatyyrimarkkinoiden myyntipöytäämme:
Kirppisnurkkausja kotitekoisia myyntiartikkeileita.
--------------------Serkkuni oli myös tätimme luona nukkisklubin tapaamisen aikaan. Sillä aikaa kun me nukkisklubilaiset väkersimme lamppuja, hän teki helmistä muuta. Tehtyään upean rannekorun itselleen, hän teki myös kiitokseksi pipostaan (edellinen postaus) minulle korun. Huomatkaa aivan ihana kissa-helmi amulettina rannekorussa :). Kiitos!

p.s. Seuraavan viikon ohjelmassa minulla on kiirettä ja lomalle lähtö, joten seuraavaksi kuulette varmaankin blogissa matkajuttuja kesäkuun puolella.

2 kommenttia:

Maria kirjoitti...

Onpa kivoja lamppuja! Lahteen ollaan tulossa mekin :) Viime vuonna en päässytkään..

MysteryKnitter kirjoitti...

Nättejä lamppuja!