lauantai 26. huhtikuuta 2008

Jalkojen lämmikkeitä kesän korvalla

Ihanuussukat <3
Ohjeena on Swirl socks
ja Nalle-lankaa meni 75g
eli mun itse karkkiväreillä värjättyä ihanaa lankaa jäi vielä toisiin sukkiin. En taida raaskia tehdä siitä sukkia kenellekään muulle. Tai ehkä äitille, kun tää on mun mielestä vähän äitin väristä lankaa. Tarttiskohan se sukat.
Sukat päättelin aamulla ja siitä asti ovat olleet jalassa ja aina vähän väliä sanonu "ai että mulla on ihanat sukat" tai vastaavat. Mies hymähtelee mulle, vaikka onkin myöntänyt että ovat ihan kivan näköset. Mutta kun nää on ihana superihanat!
Nämä vauvan tossut sain tehtyä jo viikko sitten, en vain ole saanut blogattua. Tässä teksti jämäblogista, joka selventää tossujen tarinaa:
Olipa kerran punasen äiti, joka oli juuri saanut punasen isoveljen. Äiti päätti neuloa esikoiselleen ihanan pehmeästä Rondon Untuva langasta jotakin pienen poikansa lämmikkeeksi. Lankaa jäi työstä reilusti ja vaikka suunnitelmia oli, pieni poika täytti elämän niin mallikkaasti, että langat hautautuivat toisten seuraan. Tulipa kerran vuosia vuosia myöhemmin päivä, jolloin kyseisen pikkupojan pikkusisko oli kasvanut isoksi ja kinusi äidiltä lankoja. Äiti löysi langat, joista oli neulonut esikoiselleen lämmikettä noin 24 vuotta aiemmin. Punanen adoptoi langat ja jatkoi niiden marinoimista odottaen sopivaa tilaisuutta ilahduttaa jotakuta tuoretta äitiä. Tuli sitten reilua vuotta myöhemmin päivä, jona punanen sai tietää että hänestä tulee täti. Punasen pienessä päässä syntyi ajatus neuloa jotakin pikkuiselle ja lankavarastosta pomppasi esiin hartaudelle marinoidut Rondon Untuvaiset. Ja niin ympyrä lopulta sulkeutui ja pikkupoika joka aikanaan sai samasta langasta lämmikettä äitinsä tekemänä, saa pujottaa pian poikansa jalkoihin tossut, jotka vauvan täti on neulonut.
Rondon Untuvainen väheni varastoista 28 grammalla. Lankaa riittää vielä joihinkin muihin pieniin tamineisiin vauvalle. Ohjeen sain lankakaupan tätiltä :).

Tässä ne edellisessä postauksessa mainitut hedelmäpussit. Kaikenkaikkiaan niitähän tuli 6 joista puolet jää kotiin käyttöön. Ovat oikein toimivia :).

3 kommenttia:

Ultsi kirjoitti...

Tulin vastavierailulle! Olipa hauska yhteensattuma tuo korttijuttu, T:n kanssa sitä naureskeltiin :)

tiuku kirjoitti...

Ihanat sukat, voi miten ihanat.Minä en ole eläissäni vielä sukkia tehnyt,tuntunut jotenkin niiin mahdottoman vaivalloiselta. kÄÄK, tämähän jo ihan meinaa että pitäisi kokeilla.
Hauskaa vappua!

MysteryKnitter kirjoitti...

Beautiful story! Beautiful booties!