sunnuntai 16. maaliskuuta 2008

Ostoksilla

Aloitetaanpa kronologisessa järjestyksessä. Viikko sitten lauantaina kävimme isommalla porukalla Tallinassa - ei lankaostoksilla vaan muilla asioilla. Sillä reissulla kuitenkin pääsin lankakauppaan ja erinäisistä sekaannuksista johtuen, aikaa kaupassa langan valitsemiseen oli n. 3 min. Mutta sehän riitti. Vihreää liukuvärjättyä vironvillaan lähti matkaan ja hahtuvavarastoakin tuli vähän kartutettua. Kuvassa oikealla.

Tulipa sitten kiireinen työviikko jolla menee joka ikinen asia pieleen, esimerkkinä kadonneita tiedostoja, asioita joita ei voi minun olettaa tietävän ja joita kukaan minulle ei ole tullut kertoneeksi ja joita en niistä tietämättömänä osaa kysyä ja jotka selviävät sitten turhan myöhään aiheuttaen minulle stressiä ja kiirettä. Ja sitten rakas autoni päättää vielä ilmoittaa että nyt se on sitten se pakoputki ruostunut katki ja pitäisi vaihtaa. Eli siinä ongelmassa meni sitten tiistain neuletapaaminen ohi suun. Keskiviikkona lohdutin itseäni menemällä lankakauppaan hakemaan alpakkaa kämmekkäisiin, jos pian olisi töissä edes siinä mielessä mukavaa ettei kädet palelisi, mukaan tarttui myös pari kerää Mandarin Fiestaa alelootasta (punaiset). Lauantaina tein treffit Kramoxin kanssa Heiniin ja vaihdoin kirkkanväriset lankani pois ja sain punasille Fiestoille seuraa mustista :).
Tässä sitten Monsterin kanssa sunnuntaiaamuna (tänään) yhdessä kerimme lankaa... meni muutama tunti kun 1)lankaa oli paljon 2) kissan ollessa vyyhdinpuiden sisällä ei puut pyöri eikä lankaa voi keriä 3) kissaa ei saa otettua puiden sisältä pois ja se on myös vaikea pitää sieltä poissa jos se kerran suostuu lähtemään.Tämä taas on uusi ylpeydenaiheeni ja perjantainen heräteostos - kallein heräteostos ikinä minulla. Työpaikan naapurin kierrätyskeskus/osto- ja myyntiliike esitteli ikkunassa ja hups, pian se oli minun kanssa matkalla kotiin ja hyvin toimii. Sain vielä 2 viikon takuun, eli rahat takas jos ei toimi. Eipä taida olla pelkoa siitä. IHANA! Nyt voin alkaa vähentää joustokankaita kangaslaatikosta pelkäämättä hermostumista kun mikään ei onnistu.

2 kommenttia:

AnneV kirjoitti...

Aaa.. tää on ihana! mä haluan kans monsterikissan, joka vähän auttais näissä lankoihin liittyvissä jutuissa.

Laitoin muuten jellonasta muutaman lisäkuvan sammakkoblogiin. Sille puhkesi just hampaita!

MysteryKnitter kirjoitti...

Ihana kissa! Ikävää vaan, että vyyhdinpuiden käyttö on mahdotonta, kun kissa on auttamassa.