tiistai 4. maaliskuuta 2008

Nukkisjuttuja ja neulojakyselylinkki

Löysinpä eräästä blogista linkin mielenkiintoiseen kyselyyn. Meneppä sinäkin vastailemaan kysymyksiin suosikkilangoistasi ja muusta neulontaan liittyvästä. Vastaajien kesken arvotaan tietenkin lankapalkintoja :).

Tässä sitten varsinainen postauksen aihe, keppihepat nukkekotiin. Mittaesine unohtui kuvasta, mutta riittänee, että kerron keppiheppojen varsien olevan coctailtikkuja, siis sellaisia hammastikkuja peitenimellä. Teimme nämä kummitätini kanssa "Nukkekotiklubin" tapaamisessa, johon porukan kolmas jäsen ei päässyt. Minun ideoimani malli, materiaaleina pahvia, tukkuja, pellavaa, lankaa ja maaleja, sekä tietenkin liimaa.
Sain myös erään kissankoriksi yrittäneen mörvelön purettua ja tehtyä siitä ihan oikean kissankopan. Kissa on ainakin samaa mieltä kanssani. Tämän kanssa kävi samoin kuin lapaskorin. Ennen kuin langanpätkät on päätelty, esittelin kissalle josko tuo hyväksyisi sen omakseen. Kohta kolme tuntia kestäny uneksinta kopassa lienee myöntävä vastaus? Ei ole ollut moksiskaan vaikka sinä aikana nostellut herra Monsteria kopassa lattialta syliin, sängylle ja takaisin syliin. Koppa unohtui punnita ilman kissaa ja meidän keittiö(lue: lanka ja neule-)vaaka ei punnitse kuin kolmee kiloon asti. Muuta vaakaa ei ole. Päivitän sitten tiedon kun kissa herää...
Ainiin:
Lanka: Jämälankoja, aina neljää eri lankaa kerralla koukulla
Koukku: 8mm kamala muovikoukku
Ohje: kunhan virkkailin

2 kommenttia:

tiuku kirjoitti...

Kiva idea tuo lempilanka kysely. En vain keksi mikä olisi minun.
Valkoisessa villapaidassa on veikeä malli, ihanan yksinkertainen kuitenkin aika näyttävä! Olit muuten aika nopsa neulomaan,jos kerran piti purkaakkin välillä. Huuh!

MysteryKnitter kirjoitti...

Hyvä että kävi noin. Siis sille puserolle. Minä ruukaan yleensä etsiä epäonnistuneille neuleille uudet kodit.