sunnuntai 17. helmikuuta 2008

Ainii, jotain valmista

RAITAPIPO
Valmistui jo kai viikko sitten. Mutta jäi tänne bloggaamatta, hamsterigrammat olen siitä jo saanut.
Ohje: Novitaklubin extraideat.
Koko: muutettu alkuperäisestä, mutta liian pieni (100s)
Lanka: 7 veljestä raita ja jotain mystisiä mustia
Puikot: 3,5mm
Grammoja: 40

Menee varmaan jollekkin lahjaksi tai hyväntekeväisyyteen. Ulkonäöstä pidän hirmuisesti, joten maaliskuussa varmaan ostan lisää mustaa lankaa ja teen sitten sopivan pipon itselleni...

Sitten tänään valmistunut RUKKASKORI

- Trikookudetta
- Pohja neulottu 8mm puikoilla
- Reunus virkattu 8mm koukulla
- Oma sovellus
Ja sen oikeesti piti olla naulakon päälle järjestämään lapas ja pipokaaosta, mutta kissa on nukkunut siinä viimeiset neljä tuntia. Minäs teet. Kai mie saan sen sitten kun kissa kasvaa liian isoksi koriin. Menen katsomaan Amazing Racea ja aloittamaan uutta koria. Sitten takaisin koneelle ja kerjäämään sääligrammoja hamsteriblogiin. Aloitin työn viime syksynä ja kaivoin kassista pitkästä aikaa tässä kuussa kun pikkupuikoilla tikuttelu ja paitaharmitus kävivät ylivoimaisiksi.

Niin ja tänään tein uuden otsakekuvan vanhan tilapäisen tilalle.

2 kommenttia:

tiuku kirjoitti...

Upeat nuo värit pipossasi! Musta voi olla synkkä tai tosi pirteä tehoste kuten sinulla!
Muuten edellisen postauksesi paidan malli on kaunis, siitä tulee varmasti upea, sellainen käytössä ihana! Tsemppiä! Niin juu ja mukavaa vikkonalkua!

MysteryKnitter kirjoitti...

Wau! Olet ollut ahkera. Miten sen paidan kävi? Vai selviääköhän se tuonnempana, kun luen blogiasi eteenpäin? No, anyways...0 grammaa tällä hetkellä neulottuna. Ja AR (Amazing Race) on suosikkeja täälläkin. Selviytyjät on toinen suosikki.