keskiviikko 1. elokuuta 2012

Vauvaa varten, taas


On tämä mullekkin, rengasliina helpottamaan kauppareissuja ja kotitöitä, kuvassa ensimmisiä käyttökertija ja sitominen vielä hieman haussa. Toin oli  ihan hyvin vielä kun neiti oli edessä, mutta sitten iski nälkä ja piti siirtää pieni maitobaarin kohdalle, onneksi on ihanan helppo säätää.
Tarvikkeet: Nailoniset kantoliiinarenkaat (nyt ostaisit metalliset jos alkaisin tehdä), 2 metriä Eurokankaasta ostettua 55% pellavaa 45% puuvillaa kangasts nimeltä Toivo.
Leikkasin kankaasta n. 75 cm leveän , huolittelin ja päärmäsin reunat (päärmeen ompelin lopulta kolmiaskelsiksakilla varmuuden vuoksi koska kangas oli melko helposti liestyvää). Laskostin keskeltä alkaen molempiin suuntiin toisen pään laskoksille, silitin ja aputikkasin laskokset ja pujotin renkaisiin, ompelin useammalla tikillä renkaat kiinni - valmis!
Tykkään mahdottomasti, nyt vaan lisää käyttötreenejä kotona ja reissussa.

Tässä ei ole mitään itse tehtyä, mutta halusin esitellä tyttösen sängyn. Tämän rottinkisen vauvankopan ovat isovanhempani saaneet 50-luvulla häälahjaksi. Tyttönen on heidän 20. perillinen joka kopassa nukkuu, itsekin olen siinä aikanaan nukkunut. Reunus on veljenpoikien jäljiltä, mutta sopii hyvin makuuhuoneemme väreihin, uutta en alkanut tehdä. Verho on vanha valoverho jonka ansiosta kissoille ei ole tullutmieleenkään hypätä koppaan.
Posted by Picasa

1 kommentti:

Kangaskasa kirjoitti...

Meillä on ollut suvussa myös tuollainen sänky, jossa mm. meidän esikoinen nukkui 18vuotta sitten.