torstai 21. huhtikuuta 2011

Kevätneuleita Ullasta


Hirmu esittelee tässä mun uusia kamelilapasia. Kissojen yössä tuli ostettua uutta lankaa pari kerää superlämpösiä lapasia varten. Lanka on Lana Gatto Camel Hair. Aivan ihana pehmosta ja lämpösen tuntusta. Ohjeena Sammaleiset Ullasta (rav). Peukalo oli uuden lainen ja itseasiassa hirmusen kiva tehdä ja istuu käteen tosi kivasti. Varmasti tulee tehtyä uudelleen. Sammaleisten kuvio ei sopinut mun silmukkamäärälle, joten muokkasin oman pintaneuleen oikeilla ja nurjilla. Puikot 3,5 mm ja lankaa meni 54 grammaa. Kerästä olisin siis saanut hyvin. Tietty varsi jäänyt lyhyemmäksi, mutta eipä se ois haitannut, ois voinu välissä tehdä peukut valmiiks ja sit jatkaa niin pitkälle vartta kun voi.


Tässä Hirmu poseeraa jo ammattimaisesti uuden kaulurin kanssa. Kaulassa on Ihmepötkylä, sekin Ullasta (rav). Tykkään hirmuisesti. Lanka on ihanaa pehmeää merinoa. Gjestall Knopp. Naureskelin jo ostaessani kaksi kerää lankaa. Päällä luki "värivirhe". Eipä se hirveesti haitannut kun lopputulos näyttää tarkoituksella semisolidiksi värjätyltä. Tykkään enemmän tästä kuin jos ois ollu ei virheellistä värjäystä. Puikot 3,5 mm ja lankaa meni 75 grammaa. Oli muuten mitä mainioin neule tapaamisiin. Silkkaa joustinta sen jälkeen kun oli muistanut napinlävet tehdä.


Tässä näkyy taustalla syy hiljaisuuteen. Raksalla edistyy melkein päivittäin.

Mun kevätpipo on on Pajunkissa Ullasta (rav).
Lankana Novita Luxus Cloud. Muokkauksina silmukkamäärä, 76 silmukkaa, sopiva mun pieneen päähään. Kuviossa puolikas mallikerta enemmän pajunkissoja ennen kavennuksia ja kavennukset toteutettu omaa silmää mielyttävästi 2 yhteen sijaan 3 yhteen 1 o mallilla. Enimmäkseen. Puikot 4 mm.
Reuna on kaksinkertainen ja hyvä et sen keksin. On aivan ihana kun ei tuule aivan suoraa läpi. Neuloin siis n. 12 kerrosta 1o 1n ja sitten kerros nurin ja taas samanverran joustinta. Yhdistin neulomalla aloituskerroksen yhteen varsinaisen kanssa ennen kuvion aloitusta.
Lankaa kului 64 grammaa.
Posted by Picasa

5 kommenttia:

Neulemaakari kirjoitti...

Kyllä sun kelpaa kun ammattimalli käytettävissä kuvauksissa ;)
Ihmepötkylä näyttää tosi hyvältä "värivirheineen" ja punainen Pajunkissa on niin kaunis <3

Susu kirjoitti...

Ihana toi sun mannekiini! Niin on kyl neuleetkin:-)

Teikku kirjoitti...

Onpa aivan ihana toi kauluri! Ja Hirmu näyttää kyllä tosi ammattilaiselta ja nätiltä. :) ♥

Sara kirjoitti...

Aivan mahtava tuo kauluri! Sopii kissallekkin ;)

Jennah Smith kirjoitti...

awww cutie pie :)

Jennah Smith
PMS Relief