sunnuntai 2. tammikuuta 2011

Loppuvuosi 2010

Ja niinhän se meni hienosti suunnitelma blogata joka päivä jouluun asti...
Lopputuloksena tässä nämä viimeiset kalenteripäivät.

19. -23. päivä, erivärisiä neliöitä, sydämiä ja kukkia ja hirmusen ihana iso koristeellinen nappi. Noita kukkasia mulla on ennenkin ollut toisen värisenä ja olen käyttänytkin aika paljon, ihana saada lisää eri värejä. Ja neliöt ja sydämet nyt on aina ihania ja tarpeen!

Ja selityksenä tälle täytyy sanoa että noista päivistä olin yhden sairaslomalla, kaksi puolikuntoisena töissä (en normaaleissa työtehtävissä) ja kaksi vapaapäivän vietossa kotona sairastamassa. Toisena niistä kävin lääkärissä lopputuloksena lääkekuuri, ohjeita ja sairaslomaa jouluaatolle. Yskä jatkuu vieläkin, tällä hetkellä on joku rintalihas tai vastaava joko revähtänyt tai jumissa, mutta hitsin kipeä kuitenkin. Ihan hengittäessäkin, mutta etenkin yskiessä.


Jouluaattona luukussa oli sitten jotain hämmästyttävää. Nappikalentarista tuli nauhaa! Aivan ihanaa koristenauhaa! Oiskohan Peikonpojalta? Tätä on laitettava johonkin ihanaan omaan itselle tehtyy ompelukseen ihan vaan koristeeksi!


Tässä sitten käsitöihin liittyviä joululahjoja. Kummitädiltä vanha lehti, Lapin malleja -kirja, heijastinkranssi-tarvikepakkaus ja lahjakortti Heiniin, mieheltä Iso Huijaus ja lahjakortti Heiniin. Iso Huijaus oli siis iso laatikko täynnä lankaa, jotka hetken penkomisen jälkeen tunnistin omasta varastostani haetuiksi. Vähän pidemmän kaivelun jälkeen löytyi pohjalta kirjekuori tutulla logolla. Seuraavana vapaapäivänä sitten Heiniin hiplaamaan lankoja, tutkimaan tarvikkeita ja ehkä tekemään jotain pieniä hankintoja... Voisin myös hieman tutkia malleja valmiiksi. Jotain ihanaa itselle tietenkin!
Posted by Picasa

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Parempaa alkanutta vuotta sulle! Täällä on samat tunnelmat - kyljet on kipeenä yskimisestä ja lääkekuuri päällä.
Meillä on muutakin yhteistä - minäkin sain Blogikuvaajalta lahjaksi lankakaupan lahjakortin. Omaan lankakauppaani:-)
t. Susu
(Jostäin syystä mä en pääse kommentoimaan nimellä bloggerin blogeihin)